Wennekers Bedden Groesbeek wordt Slaapsfeer Groesbeek.
Wennekers Bedden Groesbeek wordt Slaapsfeer Groesbeek.

Leegverkoop Wennekers Bedden Groesbeek

Zakelijk 3.059 keer gelezen

GROESBEEK | Wennekers Groesbeek heeft circa 85 jaar historie in meubelen en bedden. Nadat Jan en Katrien Kosman het bedrijf overnamen, versterkten Will en schoondochter Nancy het team. Circa 12 jaar geleden werd afdeling Meubelen verkocht en gingen zij verder met 'Slapen' in het naastgelegen pand. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk: Vanaf september gaat Wennekers Bedden, Slaapsfeer Groesbeek heten.

Frits en Chantal Treffers zijn de eigenaren van Slaapsfeer uit Beers bij Cuijk, opgericht in 1989 door Jan en Gonny van den Hoogen. De afgelopen tien jaar heeft dit bedrijf een metamorfose doorgemaakt. "We gaan uitbreiden, omdat we graag dichtbij onze klanten zijn."

De kernwaarden van Slaapsfeer zijn: Deskundigheid, advisering, service en toegankelijkheid. "We hebben in Beers, Beuningen en Groesbeek grote showrooms om mensen te inspireren. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, omdat we begrijpen dat mensen een bed niet vaak kopen en het moeilijk te doorgronden is wat je kunt kopen. En dan die grote diversiteit aan prijzen en aanbiedingen. Een klant ziet toch door de bomen het bos niet meer. Aan ons de taak om een grote keuze te bieden, te ondersteunen met advies, om de juiste keuze te maken en uit te leggen waarin de producten in prijs en kwaliteit verschillen. Dat er geen matrassen bestaan die voor iedereen geschikt zijn, omdat iedereen anders is. Wij vinden het belangrijk dat de juiste keuze wordt gemaakt, binnen wat mensen kunnen of willen betalen. Wil je persoonlijk advies en de verschillende bedden ervaren, dan is het enige nadeel dat je naar een winkel moet gaan in plaats van bestellen uit de luie stoel. Maar wees eerlijk; wanneer je een investering, in je gezondheid en waarop je eenderde van je leven doorbrengt, doet; dan wil je toch weten, voelen en ervaren wat je koopt?"

De vertrouwde gezichten blijven actief in Groesbeek en helpen graag bij het selecteren van het passende slaapsysteem. De uitstraling van de winkel en de collectie worden na de opruiming verder aangepakt. "En de service? deze gaat naar het Slaapsfeer niveau!"

Leegverkoop
Voordat Wennekers de naam Slaapsfeer gaat dragen en de veranderingen doorgevoerd worden, wordt eerst het tijdperk Wennekers afgesloten. Daarom is er een grote leegverkoop van het magazijn en de showroom. Op enorm veel boxsprings, matrassen, kasten, slaapkamers, dekbedden, kussen, hoeslakens zijn er hoge kortingen. Er zijn aanbiedingen zoals drie halen één betalen en de kortingen variëren van tien tot maar liefst tachtig procent. Let op, op is op. De leegverkoop gaat donderdag 14 juni om 9.30 uur van start. "Zorg dat je erbij bent!"

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant