Beers Best
Beers Best

Zomerfestijn Beers Best 1 juli voor de 29e keer

Algemeen 268 keer gelezen

BEERS | Beers Best wordt zondag 1 juli voor de 29e keer gehouden. Iedereen is van harte welkom vanaf 11.00 uur. De entreeprijs bedraagt 3 euro inclusief een kopje koffie of thee. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie over Beers Best is te vinden op www.beersbest.nl.

Dit jaar is de Modelbouwgroep Devel oor het eerst te zien op Beers Best. Een groep bestaande uit een groot aantal enthousiaste modelbouwers die hun handwerk graag willen laten zien aan alle bezoekers.
Voor degenen die houden van turnen, dans, acrobatiek en spektakel, is er eveneens voldoende te zien. Er zijn drie acts: Dansgroep JAVD uit Uden, V&K uit Uden en Dance4dance. Het dansteam Moov_n Squad van die laatstedansschool werd eind april Nederlands kampioen. Daarmee plaatste het team zich direct voor het Europees kampioenschap in Duitsland.
Voor vermaak wordt verder gezorgd door De Tienmorgen, die wederom een kinderboerderij verzorgt met een knuffelkoe, scharrelkippen, konijnen, geitjes en cavia's. Daarnaast kunnen kinderen geschminkt worden, of zich even lekker uitleven op het springkussen. Ook mogen alle kinderen proberen een heuse minigraver te besturen. En ook het Duikteam Atlantis uit Cuijk is er weer bij! Remixx zorgt voor de muzikale noot. Er zijn diverse versnaperingen en vanaf 12.30 uur draait het Rad van Avontuur!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant