De line-up van Outlands is compleet!
De line-up van Outlands is compleet!

Outlands slaat nieuwe weg in

Algemeen 365 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | De line-up van Outlands is weer rond. "Dat gaat elk jaar met ups en downs", vertelt Dennis Rijnen van de organisatie. "Tijdens het proces dat zo'n vijf 5 maanden in beslag nam, is mijn eigen levensverwachting in deze stressvolle periode met maar liefst een jaar afgenomen", grinnikt hij.

Dit jaar wilde de organisatie een nieuwe weg inslaan met een aantal nieuwe genres. Zaterdag is er een volledige raw hardstyle line-up op de mainstage. "Met namen als Radical Redemption en Phuture Noize hebben we de beste en meest gewilde binnen dit genre", aldus Dennis. In de tent gaan er op zaterdag zelfs nog een paar tandjes bij; voor de eerste keer is er een aparte hardcore stage met als kers op de taart Dr. Peacock als afsluiter. Op zondag zal het op de mainstage één groot feest zijn met een mix van allerlei genres door elkaar. "Deze mix van genres hebben we vorig jaar 'uitgeprobeerd' in de tent en dit bleek zo'n succes dat we hem dit jaar naar onze mainstage hebben verplaatst." Namen als Kris Kross Amsterdam, Mr. Polska en Mental Theo staan dan op het podium. In de tent hebben is er dit jaar op zondag een totaal nieuw genre. "En daarmee ook de grootste uitdaging", aldus Dennis. Met artiesten als Frans Duijts, John West, Henk Dissel en Stef Ekkel wordt deze tent omgetoverd tot een echte Nederlandstalige feesttent. Op vrijdagavond komen de dj's van Qmusic het Outlands weekend net zoals andere jaren weer openen.
"Als we kijken naar onze line-up kunnen we heel erg trots zijn. Middenin het hoogseizoen halen we een hele lading topartiesten naar Vierlingsbeek en dat is geweldig!", besluit Dennis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant