Afbeelding

VierdaagseFeest Cuijk breidt activiteiten voor kinderen uit

Algemeen 423 keer gelezen

CUIJK | De organisatie van het VierdaagseFeest Cuijk breidt de activiteiten voor kinderen uit. Al jarenlang vindt op maandagmiddag de XXS Huttenbouwmiddag plaats en 's avonds komt er dit jaar de Industry Bioscoop Monday Movie bij. "We starten om 19.00 uur met een kinderfilm. En vervolgen rond 21.00 uur met de film voor volwassenen", aldus Ingrid Kloosterman, voorzitter van Comité VierdaagseFeest Cuijk.

"Het VierdaagseFeest Cuijk is een evenement voor jong en oud. We willen een zo uitgebreid mogelijk aanbod hebben. Voor de kleinste bezoekers mocht het wel wat meer zijn. Tijdens de vertoning van Grease – vorig jaar op de Maaskade – hebben we als comité dan ook de wens uitgesproken om de Monday Movie te starten met een echte kinderfilm", legt ze uit.

Welke film er wordt vertoond op de kade kan Kloosterman nog niet zeggen. "Via onze Facebook-pagina kan er op dit moment gestemd worden. Inside Out, Kung Fu Panda en Finding Dory zijn de kanshebbers. Alle drie films, die het jonge publiek absoluut zullen aanspreken."

Later op de avond kunnen de volwassenen genieten van een film. "Ook hier kan men op dit moment via onze Facebook-pagina een keuze maken. De films zijn echt heel verschillend. Laat je stem dus horen. Wordt het The Bounty Hunter, Mamma Mia! Of Slumdog Millionaire. Ga snel naar: https://www.facebook.com/vierdaagsefeest.cuijk/."

Zeskamp
De Zeskamp is daarnaast erg populair bij de tieners weet Kloosterman te vertellen. "Omdat we de strijd zo eerlijk mogelijk willen laten verlopen, zijn we aan het kijken of we de poules op leeftijd kunnen indelen. Inschrijven kan nog steeds. Doe dit snel, want het aantal plaatsen voor deelnemende teams is beperkt. Meer informatie: https://www.vierdaagsefeestcuijk.nl/zeskamp/."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant