Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Win de Trek Domane ALR 3 Viper Red!
Win de Trek Domane ALR 3 Viper Red!

Maak kans op mooie prijzen met Kliknieuws Tourspel

  •   keer gelezen

Ben jij echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2018. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner binnen Noordoost-Brabant en de Kop van Noord-Limburg wint bovendien ook nog eens mooie prijzen!

Het Kliknieuws Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, alle weekbladen van Uitgeverij Talvi BV.

Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk.

Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad. In jouw geval dus De Maas Driehoek!

Prijzen
De winnaar uit het gebied van De Maas Driehoek krijgt een prachtige prijs beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk. Namelijk een Trek Domane ALR 3 Viper Red ter waarde van maar liefst 1099,00 euro!

De Domane AL 3 heeft een hoogwaardig aluminium frame en een robuuste groepset, maar het is vooral de IsoSpeed decoupler die hem tot een bijzonder slimme keuze maakt voor rijders die comfortabel willen rijden op lange afstanden en ruwe wegen.

Meedoen?
Surf dan snel naar www.poules.com/kliknieuws en vul je voorspellingen in. Wie weet ga jij er wel vandoor met die prachtige fiets!

Tour de France
De Tour de France gaat zaterdag 7 juli van start met.

De eerste etappe ziet er als volgt uit: Noirmoutier-en-l'Île - Fontenay-le-Comte, 189 km
De eerste etappe is een ideale voor de sprinters. Wie pakt op de openingsdag de gele en de groene trui?

De komende weken elke week een nieuwe update over de Tour de France en het Kliknieuws Tourspel van De Maas Driehoek en www.kliknieuw.nl.

Alle deelnemers: veel succes!

Meer berichten