Foto: Ties van Dooren

Doe mee met het Kliknieuws Tourspel en win een racefiets!

  •   keer gelezen

BOXMEER | Tourliefhebbers opgelet! Zaterdag 7 juli gaat de Tour de France van start en voor de kenners én liefhebbers hebben wij het Kliknieuws Tourspel 2018. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner binnen Noordoost-Brabant en de Kop van Noord-Limburg wint bovendien ook nog eens mooie prijzen!

Het Kliknieuws Tourspel is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, alle weekbladen van Uitgeverij Talvi BV.

Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk.

Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad. In jouw geval dus De Maas Driehoek!

Prijzen
De winnaar uit het gebied van De Maas Driehoek krijgt een prachtige prijs beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk. Namelijk een Trek Domane ALR 3 Viper Red ter waarde van maar liefst 1099,00 euro!

De Domane AL 3 heeft een hoogwaardig aluminium frame en een robuuste groepset, maar het is vooral de IsoSpeed decoupler die hem tot een bijzonder slimme keuze maakt voor rijders die comfortabel willen rijden op lange afstanden en ruwe wegen.

Meedoen?
Surf dan snel naar www.poules.com/kliknieuws en vul je voorspellingen in. Wie weet ga jij er wel vandoor met die prachtige fiets!

Meer berichten