Archieffoto.
Archieffoto. (Foto: Martijn Schwillens)

Tweede prijs Kliknieuws Tourspel cadeaubon van Fietsplus Rob in Boxmeer

  •   keer gelezen

BOXMEER | Ben jij echte kenner van het internationale wielrennen? Schrijf je dan nu in voor het Kliknieuws Tourspel 2018. Deelname is geheel gratis en wie zich bewijst als de beste wielerkenner binnen Noordoost-Brabant en de Kop van Noord-Limburg wint bovendien ook nog eens mooie prijzen!

Deelname is heel eenvoudig. Je registreert je eenmalig en selecteert je eigen wielerteam waarbij je de keuze hebt uit alle deelnemende ploegen en renners aan de Ronde van Frankrijk. Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad. In jouw geval dus De Maas Driehoek!

Eerste prijs
De winnaar uit het gebied van De Maas Driehoek krijgt een prachtige prijs beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers uit Cuijk. Namelijk een Trek Domane ALR 3 Viper Red ter waarde van maar liefst 1099,00 euro!

Tweede prijs
De tweede prijs is een cadeaubon ter waarde van 250 euro van Fietsplus Rob in Boxmeer. Het bedrag is vrij te besteden.

Meedoen?
Surf dan snel naar www.poules.com/kliknieuws en vul je voorspellingen in. Wie weet ga jij er wel vandoor met een mooie prijs.

Meer berichten