Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
De hoofdprijs van het Kliknieuws Tourspel; beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers. (foto: Ingrid Driessen)
De hoofdprijs van het Kliknieuws Tourspel; beschikbaar gesteld door Hans Lemmens Tweewielers. (foto: Ingrid Driessen)

Hans Lemmens Tweewielers hét adres voor iedere wielerfan

  •   keer gelezen

CUIJK | Zie jij jezelf wel kilometers maken door prachtige gebieden, zoals de renners in de Tour de France doen? Heb je alleen nog geen goede racefiets en bijpassende accessoires? Dan moet je bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk zijn.

De keuze is enorm! Maar misschien hoef je niet te kiezen én ga je er sowieso met een Trek Domane ALR 3 Viper Red vandoor… Die is namelijk voor jou als jij in de regio van De Maas Driehoek de winnaar bent van het Kliknieuws Tourspel.
De Trek Domane ALR 3 Viper Red is volgens Wim Lemmens écht een mooi model voor de recreatieve toerfietser. En dan heeft hij het niet alleen over het knalrode frame, dat meteen in het oog springt. Nee, het gaat om de details. Wim vertelt: "De Domane ALR 3 is de meest betaalbare racefiets met IsoSpeed in de Domane-familie. Hij heeft een hoogwaardig aluminium frame en een robuuste groepset, maar het is vooral de IsoSpeed decoupler die hem tot een bijzonder slimme keuze maakt voor rijders die comfortabel willen rijden op lange afstanden en ruwe wegen. IsoSpeed vermindert de vermoeiende schokken van het wegdek waardoor de rijder langer fris blijft." Het is één van de vele modellen van Trek, die te vinden zijn in de 1850 m2 tellende showroom van Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk. Caroline Lemmens vertelt: "Wat racefietsen betreft, hebben we de volledige lijn van Trek. Maar ook de hypermoderne elektrische mountainbikes van dit merk kun je bij ons bewonderen. Hebben we een bepaald model niet staan, dan kunnen we dit altijd bestellen. Een fiets moet je kunnen bekijken en ervaren voor je 'm aanschaft. Goed advies hebben wij dan ook hoog in het vaandel."
"In de werkplaats werken een aantal diehard fietsfanaten. De één trekt er graag op uit met de racefiets; de ander zoekt het avontuur op met de mountainbike. Zo maken ze allemaal de nodige kilometers", vertelt Wim enthousiast. "Van die kennis en ervaring plukken onze klanten echt de vruchten af. Daarnaast delen we onze tips ook via onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/hanslemmenstweewielers/." Daar blijken zelfs renners uit het profpeloton de Cuijkse fietsspecialist te volgen. Dylan van Baarle van Team Sky, die in augustus op het EK de tijdrit en wegwedstrijd zal rijden, reageerde een tijdje terug zelfs op één van de berichten.
Fietsen als een pro? Dan zit je goed bij Lemmens. Wim: "Of het nu gaat om de juiste outfit, het nieuwste navigatiesysteem of om verzorgingsproducten als sportvoeding – wij hebben het allemaal."

Meer berichten