Landal De Vers investeert in renovatie en nieuwbouw.
Landal De Vers investeert in renovatie en nieuwbouw.

Landal De Vers investeert 29 miljoen euro in renovatie

Zakelijk 2.168 keer gelezen

OVERLOON | Tot eind 2019 wordt er op vakantiepark Landal De Vers in Overloon fors geïnvesteerd in nieuwe vakantiewoningen, in renovatie en verluxing en in betere voorzieningen voor gasten. Op het park spreken ze van een 'huzarenstukje', want al voor deze zomer is het eerste grote deel van de werkzaamheden aan de bungalows afgerond. Volgend jaar zomer volgt het laatste deel en is het park, dat dit jaar het 60-jarig bestaan viert, flink gemoderniseerd en toekomstbestendig.

"We zien dat gasten om meer luxe vragen en ook is er meer vraag naar grotere accommodaties, bijvoorbeeld voor driegeneratievakanties. De karakteristieke bouwstijl van de woningen past naadloos in deze regio," aldus General Manager Kees Buijs van Landal De Vers. "Nagenoeg het hele park wordt aangepakt, zodat we straks een nieuw licht en fris vakantiepark hebben dat er weer jaren tegenaan kan."
Achter het zwembad worden 45 bestaande bungalows vervangen door gloednieuwe 6-8 persoonsbungalows. Ook worden dertig nieuwe 4-persoonwoningen gebouwd en worden twintig 2-persoons woningen compleet gerenoveerd. Aan de zuidzijde van het park krijgen negentien 4-persoons woningen een upgrade, waarbij het sanitair, keuken en complete inrichting van de woningen worden vervangen. De woningen zijn voor de zomer gereed.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant