TOP-pie bestaat uit Rianda Claassen en Martijn van Lanen. Via filmpjes geven ze mensen een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen van Sint Hubert op zijn Best.
TOP-pie bestaat uit Rianda Claassen en Martijn van Lanen. Via filmpjes geven ze mensen een kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen van Sint Hubert op zijn Best.

Duo TOP-pie legt weg naar Sint Hubert op zijn Best vast

Kunst en cultuur 426 keer gelezen

SINT HUBERT | Nog even en dan is het weer zover, dan is het tijd voor het dorpsfeest Sint Hubert op zijn Best op zaterdag 25 en zondag 26 augustus. De organisatie laat weten druk bezig te zijn met de laatste voorbereidingen. Deze worden met de camera vastgelegd door het duo TOP-pie.

Regelmatig krijgen ze de vraag 'Waar staan de blokletters T, O en P in de naam voor?'. Anja Hermens van de organisatie licht toe: "Dit jaar worden we in de voorbereidingen gevolgd door onze TOP-pie. TOP-pie wordt vertegenwoordigd door een vrolijk tweetal dat mensen een kijkje achter de schermen zal geven tijdens de voorbereidingen van Sint Hubert op zijn Best."

TOP-pie
Dit vrolijke tweetal bestaat uit Rianda Claassen, een echte spring-in-'t-veld, en de altijd goedlachse Martijn van Lanen. Beiden zijn lid van CV De Bokken en zitten zich sinds een jaar in voor de raad van de carnavalsvereniging. "Enthousiast als ze allebei zijn, wilden ze graag een paar filmpjes opnemen om de bezoekers van Sint Hubert op zijn Best via Facebook mee te laten kijken. Onder het motto 'Samen staan we sterk' nemen Rianda en Martijn bezoekers nu regelmatig als TOP-pie mee voor een kijkje achter de schermen", vertelt Annemieke Lavrijssen.

Van alles
TOP-pie heeft onlangs een leuke en muzikale avond gehad tijdens haar bezoek aan de band Black Cadillac. De band staat zaterdagavond 25 augustus samen met dj Benzel vanaf 21.00 uur in de feesttent van Sint Hubert op zijn Best. Zondag 26 augustus staat in het teken van een gratis familiedag van 11.00 uur tot 19.00 uur.

Vermaak voor alle leeftijden
Ook dit jaar is er weer centraal op het parcours volop entertainment, show en live muziek te zien. Er zijn verschillende gratis kinderattracties en vermaak voor alle leeftijden. Daarnaast is er een braderie die tot 17.00 uur duurt.

Filmpjes op Facebook
Houd de Facebook-pagina van in de gaten voor de filmpjes van TOP-pie. Kijk ook op www.sthubertopzijnbest.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant