Dit jaar kun je weer mee doen aan een halve marathon bij de Maasheggenloop.
Dit jaar kun je weer mee doen aan een halve marathon bij de Maasheggenloop.

Doe mee aan de Maasheggenloop

Sport 123 keer gelezen

GROENINGEN | Rennen door de natuur van de Maasheggen. Op zondag 16 september kan het tijdens de zeventiende editie van de Contiweb Maasheggenloop. Dit jaar is er een vernieuwde opzet met ruimte voor een halve marathon, die terug is van weggeweest.

Natuurlijk ontbreken de afstanden 5 en 10 kilometer niet. Voor de jongste hardlopers tot 5 jaar is er een bambinoloop van 250 meter. Voor de junioren tot 15 jaar is er een jeugdloop van 1000 meter. De start en finish van de Maasheggenloop is in Groeningen.

Starttijden
De starttijden op de verschillende afstanden zijn als volgt: bambinoloop 10.10 uur, jeugloop 10.25 uur, 5 kilometer 11.00 uur, 10 kilometer 10.45 uur en de halve marathon 10.00 uur. Voorinschrijving is mogelijk tot en met woensdag 15 september en is voor iedere afstand goedkoper dan na inschrijving. Na inschrijven is mogelijk tot één half uur voor de start van de wedstrijd.

Leuke herinnering
Voor alle jeugddeelnemers is er een leuke herinnering en voor de podiumplaatsen een mooie beker. De Maasheggenloop start nabij Café De Zandpoort aan de Groeningsestraat 40 in Groeningen. Hier is ook het inschrijfbureau gevestigd.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek: www.avsportingboxmeer.nl of www.facebook.com/avsportingboxmeer. Of neem contact op met Guido Verdijck, telefoon 06 20366806 of mail wedstrijdsecretariaat@avsportingboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant