Afbeelding

Foto van Vroeger: lezingen bij Graafs Museum

Algemeen 276 keer gelezen

GRAVE | In deze rubriek wekelijks een mooie foto van vroeger. Deze week een foto uit Grave, opgestuurd door het Graafs Museum. Daar gaat binnenkort een nieuwe serie lezingen van start.

Na het succes van de vorige reeks komt het Graafs Museum met een nieuwe serie lezingen. Wat is de invloed van de rijke geschiedenis op het Grave van nu? Laat u verbazen door de verhalen van Grave.

Het Graafs Museum heeft een aantal sprekers uitgenodigd die in de bibliotheek van Grave op vijf maandagavonden vertellen over 'straatnamen en straathoekjes vroeger en nu', over de geschiedenis van zorginstellingen, over archeologische vondsten op het Begijnhof, over de stadspoorten en de vestingwerken en over de Zuiderwaterlinie en Beerse Overlaat.

Iedereen is welkom. Vijf verrassende verhalen, verteld door vijf docenten.

De cyclus start op 10 september, in de bibliotheek van Grave aan de Trompetterstraat. Tijd 20.00 uur tot 22.00 uur met pauze. Kosten 25 euro voor de serie (met rondleiding), vijf euro per lezing.

Aanmelden
Opgeven van te voren via info@graafsmuseum.nl. of aan de balie van het Graafs Museum. Op de website www.graafsmuseum.nl vindt u het volledige programmaoverzicht

Oproep
Heeft u ook een mooie foto van vroeger? Stuur 'm dan op naar redactie@demaasdriehoek.nl.

Langskomen mag natuurlijk ook. Het kantoor van De Maas Driehoek is gevestigd aan Steenstraat 117 in Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant