Doe mee met de nieuwe lessen tieneryoga en ervaar of het iets voor jou is!
Doe mee met de nieuwe lessen tieneryoga en ervaar of het iets voor jou is!

Nieuw: lessen tieneryoga van start bij Yogabindu

Algemeen 218 keer gelezen

LANGENBOOM | Er gaan yogalessen speciaal voor tieners van start bij Yogabindu in Langenboom (Hogeweg 1).

"Iedereen wil iets van jou, er wordt zoveel van je gevraagd. Jij wilt met rust gelaten worden en in contact blijven met je eigen lichaam. Herken je dit, dan is tieneryoga echt iets voor jou", vertelt docente Chien Engel. Zij is gediplomeerd yoga- en kinderyogadocente en heeft veel ervaring met het werken met tieners.
Tijdens de tieneryogalessen worden yogahoudingen, ontspanning, ademhaling en meditatie gecombineerd om in contact te komen met jezelf. "Om op deze manier te ervaren dat het goed is zoals je bent, ook al is de wereld om je heen druk, verwarrend of veeleisend. Bovendien wordt je lijf er sterk en soepel van en wie wil dat nu niet?", aldus Chien. Ze vervolgt: "Op spannende momenten zoals met een toets of examen voel jij je zelfverzekerder. Je leert je beter te concentreren. Wist je dat veel topsporters en popsterren aan yoga doen?"
Tieneryoga is speciaal voor jongens en meisje van af groep 8 tot en met de leeftijd van +/-15 jaar. De lessen zijn op woensdag 17.30 tot en met 18.30 uur vanaf 12 september. Na de les wordt er nog wat gedronken.

Meer informatie kijk op www.yogabindu.nl of neem contact op via info@yogabindu.nl of 0486-475591.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant