JVC Cuijk gaat zondag op bezoek bij Hercules in Utrecht. (foto: Gerno de Haas)
JVC Cuijk gaat zondag op bezoek bij Hercules in Utrecht. (foto: Gerno de Haas)

JVC Cuijk in Utrecht op zoek naar eerherstel

Voetbal 315 keer gelezen

UTRECHT | Na de onnodige verliespartij tegen ADO'20 is JVC Cuijk er veel aan gelegen om zondag tegen Hercules weer punten te pakken. De Utrechters speelden tot nu toe beide wedstrijden gelijk. "We kennen hun speelstijl, maar het is belangrijk dat wij vooral zelf beter voor de dag komen", zegt Rik Renirie.

De aanvaller is met zijn 28 jaar de 'senior' van de spelersgroep in Cuijk. Toch wil hij de jeugdigheid niet als excuses gebruiken voor het matige optreden na rust tegen ADO'20 (2-4). "Wij moeten vooral meer energie leggen in ons spel. Niet een half uur of een helft lang, maar de gehele wedstrijd. Dat lukte tegen Quick'20 wel, maar tegen ADO'20 niet. Waar het aan ligt, kan ik niet zeggen, maar we weten allemaal dat het beter moet. En kan."

Ervaring
USV Hercules is geen onbekende tegenstander voor Renirie. "Ze hebben wat mutaties gehad, maar we weten wat ze kunnen." Doelman Menno Heus (overgekomen van FC Utrecht) staat voor zijn thuisdebuut namens Hercules tegen JVC. De Utrechters speelden zondag met 0-0 gelijk tegen HBS, een week eerder werd het 1-1 tegen UNA. Hercules is een ervaren ploeg en herbergt ook enkele voormalige profvoetballers. De wedstrijd in Oost-Utrecht begint zondag om 14.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant