Frits en Chantal Treffers kijken toe terwijl de zonen de officiële opening voor hun rekening nemen. (Foto: Jos Gröniger)
Frits en Chantal Treffers kijken toe terwijl de zonen de officiële opening voor hun rekening nemen. (Foto: Jos Gröniger)

Feestelijke opening Slaapsfeer Groesbeek

Algemeen 1.075 keer gelezen

GROESBEEK | De officiële handeling mag dan door kinderhanden verricht zijn. Aan de memorabele taak van de drie zoons van Frits en Chantal Treffers is veel werk voorafgegaan. Na maanden van hard werken is vrijdag 31 augustus de tot Slaapsfeer omgedoopte speciaalzaak aan de Ambachtsweg in Groesbeek geopend.

Door: Jos Gröniger

Daarmee komt het aantal zaken van het Graafse ondernemersechtpaar op drie. Sinds 2008 waren Frits en Chantal Treffers eigenaar van Slaapsfeer in Beers dat werd overgenomen van Jan en Gonny van den Hoogen. Nadat Slaapsfeer Beuningen geopend werd, namen de ondernemers ook Wennekers Slapen over. Voortaan draagt deze geheel vernieuwde winkel ook de naam Slaapsfeer.

Ruime belangstelling
Vrijdagavond was de belangstelling voor het officiële moment groot. Familie, kennissen, personeel, zakenrelaties en leden van Businessclub Zuid van voetbaltrots De Treffers waren present in het pand, waar Frits en Chantal de gasten persoonlijk welkom heetten. De aanwezigen stelden hun nieuwsgierigheid op de proef namen nog geen kijkje in de uitnodigende winkel. Rond de klok van half acht brak het moment aan waarop de drie zoons reikhalzend naar uitgekeken hadden. Onder toeziend oog werd het fraaie rode lint sierlijk doorgeknipt en was de opening officieel.

Trots
Binnen vertelde Chantal Treffers trots over de ontwikkelingen die zij en haar echtgenoot Frits binnen Slaapsfeer op gang gebracht hebben. De formule uit de winkels in Beers en Beuningen is de afgelopen maanden geïmplementeerd in Groesbeek. "We zijn trots, en vooral op ons team. Er is keihard gewerkt om te komen waar we nu staan. We willen dicht bij onze klanten staan", vertelde de eigenaresse. De Slaapsfeer-werknemers hebben de expertise waardoor een bezoek aan de zaak een feestje wordt. "Een bed koop je niet dagelijks", aldus Chantal Treffers, "met de vestigingen in Beers, Beuningen en Groesbeek hebben we nu meer dan vijfduizend vierkante meter met alles op slaapgebied."
Als ondernemers zijn Frits en Chantal Treffers inmiddels ook opgenomen in de businessclub van de Groesbeekse voetbaltrots De Treffers. Namens de sociëteit sprak Wim Zwitserloot van een perfecte combinatie. "Jullie zijn de beste beddenzaak, De Treffers is de beste voetbalclub."

De gasten op het openingsfeestje werden door teamleden van Slaapsfeer Groesbeek rondgeleid in de vernieuwde winkel. Slaapsfeer biedt alles op het gebied van slapen. De verkoopadviseurs van Slaapsfeer geven de klanten een uitgebalanceerd advies voor bed en matras. Voor kussens, dekbedden en dekbedovertrekken is er een inpandig plein. Daarnaast wordt gewerkt aan de inrichting van een afdeling met slaapkamerkasten.
Slaapsfeer ontwikkelt ook een eigen matrassenlijn. Maxtras is het productiebedrijf van het bedrijf, en brengt innovatieve matrassen op de markt. Uniek aan deze lijn is het cassettesysteem waarmee een matras voorzien wordt van verschillende structuren. In een matras worden de cassettes ingepast waardoor een zo persoonlijk mogelijk product geleverd wordt. Het product is nog steeds in ontwikkeling, en dat geeft eens te meer aan, dat Slaapsfeer altijd up to date blijft.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor optimaal slaapgenot? Neem een kijkje bij Slaapsfeer Groesbeek, Ambachtsweg 13, Groesbeek. Tel. 024 – 3977321. E-mail groesbeek@slaapsfeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant