Doe Je Mee Dag.
Doe Je Mee Dag.

JongNL Gennep nodigt uit voor de Doe Je Mee Dag

Algemeen 194 keer gelezen

GENNEP | JongNL Gennep houdt zondag 23 september de jaarlijkse Burendag. Het wordt dit jaar gecombineerd met de Doe Je Mee Dag.

Door heel Nederland ontstaan op Burendag initiatieven om de buurt bij elkaar te brengen en gezellig samen te zijn. Zo heeft ook JongNL een initiatief ingediend bij het Oranje Fonds en zullen zij van 13.30 tot 16.30 uur verschillende activiteiten houden om er samen met iedereen een gezellige dag van te maken.

Zo zal er een rommelmarkt zijn, kunnen kinderen deelnemen aan échte JongNL activiteiten en is er natuurlijk heel veel gezelligheid onder het genot van een kopje koffie, thee, ranja of fris.

De opbrengsten van de rommelmarkt zijn voor jezelf, aanmelden kan door een mail te sturen naar robertenmoniek@home.nl. Ook zoeken ze hobbyisten die hun zelfgemaakte spulletjes willen verkopen tijdens deze burendag. Hiervoor zijn tafels beschikbaar, graag aanmelden via robertenmoniek@home.nl. Alles vindt plaats bij de blokhut van JongNL Gennep (Prinses Irenestraat 23, Gennep). "Dus zoals de slogan van de Nationale Burendag luidt; 'Koppen bij elkaar'! Iedereen is welkom! U dus ook!", besluit de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant