Kom naar de informatieavonden over glasvezel in de gemeente Gennep.
Kom naar de informatieavonden over glasvezel in de gemeente Gennep.

Reeks informatieavonden over glasvezel gestart

Algemeen 286 keer gelezen

GENNEP | De eerste informatieavonden houdt Gennep glasvezel in Milsbeek en Ven-Zelderheide. Op maandag 17 september om 19.30 uur in 't Trefpunt in Milsbeek. En op 18 september om 19.30 uur in De Uitkomst Ven-Zelderheide. Gennep glasvezel houdt in elke woonplaats van de gemeente Gennep de komende maanden informatie- en inschrijfavonden.

Op de informatieavond legt een projectleider van Gennep glasvezel uit waarom de noodzaak voor glasvezel zo hoog is, wat de kosten zijn en hoe overstappen in zijn werk gaat.
Meer informatie staat ook op gennepglasvezel.nl.
Tijd voor een nieuw netwerk
De huidige koperen kabelnetwerken werden zo'n veertig jaar geleden aangelegd toen internet en digitale tv nog niet bestonden. Inmiddels versturen en ontvangen we enorme hoeveelheden data en het zal niet lang meer duren voordat het bestaande netwerk de grenzen van z'n capaciteit bereikt.

De gemeente Gennep is commercieel niet interessant voor de grote kabelmaatschappijen. Daarom is het initiatief Gennep glasvezel opgestart. Als voldoende mensen uit de gemeente Gennep zich inschrijven voor glasvezel wordt een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk in de gemeente gerealiseerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant