Luuk van Dijk ontbreekt zondag. (Archieffoto: Ad Megens)
Luuk van Dijk ontbreekt zondag. (Archieffoto: Ad Megens)

O.S.S.'20 moet aan de bak tegen EVV

Voetbal 406 keer gelezen

ECHT | O.S.S.'20 gaat na de 3-1 overwinning op Quick'20 met een goed gevoel naar Echt. EVV is daar zaterdagavond vanaf 19.30 uur de tegenstander.

De Limburgers staan net als de Ossenaren op drie punten in de Derde Divisie. Ze verloren de eerste wedstrijd met 0-1 van Jong FC Volendam, een week later werd Westlandia met 1-2 verslagen. O.S.S.'20 startte met een 4-2 nederlaag tegen OJC Rosmalen en nam sportieve revanche door afgelopen zondag met 3-1 te winnen van Quick'20.

Blessures
O.S.S.'20-trainer Bertran Kreekels kan zondag geen beroep doen op Joep van de Rande. De centrale verdediger uit Schaijk liep vorige week tijdens de training een blessure op. Ook Luuk van Dijk is afwezig. Hij raakte tijdens de wedstrijd in Rosmalen geblesseerd. Kreekels heeft voldoende opties om hen te vervangen. Vermoedelijk kiest hij centraal achterin voor Teun van Grunsven in plaats van Van de Rande, Bob Zonnenberg deed het tegen Quick'20 goed als vervanger van Van Dijk.

Ferhat Coskun
Goed nieuws voor O.S.S.'20 is dat Ferhat Coskun komende zondag zijn eerste speelminuten van het seizoen gaat maken in het tweede elftal. Hij hoopt op de weg terug te zijn van een rugblessure.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant