De Kiwanis Maasduinenloop krijgt met ingang van de volgende editie een nieuwe start- en finishlocatie.
De Kiwanis Maasduinenloop krijgt met ingang van de volgende editie een nieuwe start- en finishlocatie.

Andere start- en finishlocatie voor Kiwanis Maasduinenloop

Sport 177 keer gelezen

AFFERDEN | De Kiwanis Maasduinenloop krijgt met ingang van de volgende editie een nieuwe start- en finishlocatie. De deelnemers aan deze goede doelenloop, die op zondag 4 november voor de vijfde keer plaatsvindt, beginnen en eindigen op Landgoed Bleijenbeek in Afferden. De Kids Run vindt zelfs volledig op het terrein van het landgoed plaats.

De nieuwe locatie is door de organisatie gekozen om de groei van de Maasduinenloop te kunnen voorzetten. Alle afstanden (Kidsrun, 5 en 10 kilometer) starten en finishen op het terrein van Landgoed Bleijenbeek. Het parcours van de 5 en 10 kilometer loopt vervolgens voor een groot deel door nationaal park De Maasduinen. Beide afstanden zijn zowel individueel als in teamverband te lopen.

Startschot
Vanwege het internationale karakter wordt het startschot van de lustrumeditie op 4 november gegeven door de burgemeesters van Bergen en Weeze (Duitsland). Van oudsher doen ook veel Duitse lopers mee aan het evenement, dat toegankelijk is voor alle type lopers (beginners, gevorderden en wedstrijdlopers). De totale opbrengst van de Maasduinenloop komt ten goede aan verenigingen en activiteiten in de regio die zich richten op het welzijn van kinderen.
Info: www.maasduinenloop.nl

Landgoed Bleijenbeek in Afferden.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant