Joey Hellstern zondag weer inzetbaar bij Blauw Geel'38/Jumbo
Joey Hellstern zondag weer inzetbaar bij Blauw Geel'38/Jumbo Foto Gerard Beekmans
+audio

Blauw Geel'38/CSU naar jubilerend HBS, Keeperstrainer Ronnie Kocken vertrekt

Voetbal 177 keer gelezen

VEGHEL – HBS liet de wedstrijd van afgelopen zondag thuis tegen TEC voor wat het was. De historische club uit Den Haag bestond 125 jaar en gaf een uniek boek uit. De club die verder nog Cricket en Hockey binnen vereniging heeft is historische en gesitueerd op steenworp afstand van het Noordzeestrand. Om 14.00 uur zien deze twee laagvliegers elkaar met als inzet het wegraken uit de vermaledijde degradatie zone.

Door: Peter Kuijpers

Blauw Geel'38 trainde gisteren in de luwte van de milde donderdagavond. Joey Hellstern sloot weer aan nadat hij afgelopen zondag af moest zeggen wegens een onwillige kuit. Niels van Casteren had dus de beschikking over een complete groep spelers. Dus zal de Blauw Geel'38 trainer moeten piekeren wie hij zondag in Den Haag in de spits gaat plaatsen. Vanuit gaande dat het 'wat gemodificeerde' 4-4-2  gehandhaafd blijft. Verbakel en Polman haalde een ruime voldoende zondag waar Van der Zanden twee maal scoorde. Van Casteren was tevreden over Polman: "Ik heb hem een paar weken op de bank gehouden. Was niet tevreden over zijn arbeid. Nu zag ik dat wel en die kans heeft hij zondag gegrepen" ,was de simpele uitleg van de Blauw Geel'38 trainer. (luister audio interview)

Ronnie Kocken
De Veghelse trainer wil na de winst zondag, die eindelijk kwam, de lijn voortzetten. Na zondag komt het wispelturige ADO'20 naar Veghel en volgt de uitreis naar voorlaatste Quick'20. Het zal nodig zijn ook want degradatie (voetbal) is wel het laatste waar ze  in Veghel aan willen denken. De opgelopen schade is aanzienlijk, maar hopeloos absoluut niet is de mening van de kenners. Blauw Geel'38 moet opzoek naar een nieuwe keeperstrainer. Met het stoppen einde seizoen van vaste waarde keeper Brahim Zaari stopt ook keeperstrainer Ronnie Kocken na drie jaar. Kocken: "Ik zie wel of er iets anders op mijn pad komt, daar maak ik me geen zorgen over" ,aldus het carpoolmaatje  van trainer Niels van Casteren die beiden uit Herpen komen. De toekomst van laatste is nog niet bekend. Van Casteren is bezig aan zijn derde seizoen bij de Veghelaren en daarover zal de komende maanden zeker meer duidelijkheid komen.



FC Kruisband operatie Ymanuel Hurkmans na zijn operatie vrijdag

Kruisbandoperatie
Tot slot een leuk bericht van Ymanuel Hurkmans  uit het Máxima Medisch Centrum in Eindhoven. dat de Schijndelaar op zijn eigen Instagram- en facebookpagina plaatste. "Tweede poging FC Kruisbandoperatie" luidde de tekst. Het revalidatiejaar kan beginnen voor het Blauw Geel'38 talent.
 


HTML5 Audio Player

Programma Derde Divisie zondag:
Quick'20-TEC
EVV-GOES
ADO'20-OFC
Hercules-OJC Rosmalen
HBS-Blauw Geel'38/Jumbo
Westlandia-Dongen
UNA-HSC'21
JVC Cuijk-Quick
O.S.S.'20-Jong FC Volendam

Stand Derde Divisie D:
1. Jong Volendam 7-19
2. OFC 7-15
3. Goes 7-15
4. ADO'20 7-14
5. UNA 7-13
6. TEC 6-13
7. Dongen 7-12
8. O.S.S.'20 7-11
9. EVV 7-11
10. HSC'21 7-9
11. JVC Cuijk 7-9
12. Hercules 7-8
13. OJC Rosmalen 7-6
14. Westlandia 7-6
15. Blauw Geel'38 7-6
16. HBS 6-4
17. Quick'20 7-4
18. Quick 7-3

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant