Rhode. (Foto: Max Vervoort)
Rhode. (Foto: Max Vervoort) Foto: Picasa

1C: Rhode ontvangt Prinses Irene, TOP en HVCH gaan thuis voor goed resultaat

Voetbal 618 keer gelezen

Rhode is als nieuwkomer in de eerste klasse C goed begonnen aan het seizoen. In de eerste drie wedstrijden werden er vier punten gepakt en dat betekent een plekje in de middenmoot. Komende zondag komt een andere promovendus op bezoek: oude bekende Prinses Irene.

Rhode-trainer Theo van Lieshout is tevreden over de start. "We passen ons als nieuwkomer vrij aardig aan aan dit niveau. Tactisch moeten we soms wel wat bijschakelen, maar voetballend en qua inzet doen we leuk mee. We hebben er vertrouwen in dat we ons dit seizoen gaan handhaven." Prinses Irene pakte afgelopen zondag voor het eerst drie punten tegen FC Tilburg. "Onze eerste punten en die zijn belangrijk als we naar de stand kijken. Je moet toch punten bij elkaar sprokkelen om zo op de ranglijst niet achter te blijven", liet trainer Wiliam van der Steen weten.

HVCH nog puntloos
HVCH is de hekkensluiter in deze eerste klasse C. De Heeschenaren hebben met het vertrek van diverse spelers kwaliteit ingeleverd, maar ook met de huidige spelersgroep moeten ze gewoon leuk mee kunnen draaien in deze klasse. Zondag komt Best Vooruit naar Heesch. 
TOP speelt ook thuis en ontvangt Leones. Beide ploegen staan op 5 uit 3 en bij een overwinning draaien ze dus mee met de bovenste ploegen. 

Kijk zondag voor een overzicht van 1C op deze website.

1. Woezik 3-7
2. Nemelaer 3-6
3. Juliana'31 3-5
4. Leones 3-5
5. Oirschot Vooruit 3-5
6. TOP 3-5
7. Rhode 3-4
8. Alverna 3-4
9. SC 't Zand 3-4
10. FC Tilburg 3-3
11. Brabantia 3-3
12. Prinses Irene 3-3
13. Best Vooruit 3-2
14. HVCH 3-0

HVCH - Best Vooruit
TOP - Leones
Rhode - Prinses Irene
Oirschot Vooruit - SC 't Zand
Brabantia - Nemelaer
FC Tilburg - Woezik
Juliana'31 – Alverna
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant