Het eerste elftal van SDDL vorig seizoen.
Het eerste elftal van SDDL vorig seizoen.

4I: Leuke derby tussen SDDL en Herpinia, koploper Avesteyn ontvangt hekkensluiter Nulandia

Voetbal 130 keer gelezen

Leuke wedstrijden komend weekend in de vierde klasse I. Zo staat de derby tussen SDDL en Herpinia op het programma en speelt koploper Avesteyn tegen hekkensluiter Nulandia.

SDDL-trainer Antwan van Rijn verwacht komende zondag twee gelijkwaardige teams. "Herpinia heeft afgelopen jaar nog nacompetitie gespeeld voor promotie en hebben nog wat versterkingen erbij gekregen. Wij waren vorig seizoen winterkampioen en alleen Daan Klievink is vertrokken naar HBV. Het zal een duel worden met veel inzet aan beide kant en het kan op details beslist gaan worden. Leuke bijkomstigheid is dat ik mijn oud ploeggenoot Frank Kusters als trainer bij Herpinia weer tegen kom. Frank is bij ons wezen kijken tegen Cito, dus hij zal zich goed voorbereid hebben."

Avesteyn - Nulandia
Avesteyn won de eerste drie competitiewedstrijden, Nulandia verloor de eerste twee. Het eerste competitieduel uit bij WEC werd nipt verloren (3-2), net als de thuiswedstrijd tegen Nijnsel (0-1). Trainer Marc van Delft: "WEC deed vorig seizoen lang mee om de titel, daar hadden we niet van hoeven verliezen. Tegen Nijnsel verloren we wél terecht, dat was een hele slechte wedstrijd. Wij hebben een goede ploeg en kunnen en moeten beter dan we tot nu toe hebben laten zien." Afgelopen donderdag wonnen de Nulanders in het vervroegde bekerduel met 1-5 van Ravenstein. "Een dikverdiende nederlaag in een wedstrijd met een prima scheidsrechter. Nulandia was twee maatjes te groot voor ons", aldus Ravenstein-trainer Lars van Kan.

Vierde klasse I:
1. Avesteyn 3-9
2. Vorstenbossche Boys 3-6
3. Boxtel 3-6
4. SDDL 3-6
5. DVG 3-6
6. WEC 3-6
7. Cito 3-4
8. Herpinia 2-3
9. Nijnsel 3-3
10. SCMH 3-3
11. Ravenstein 3-3
12. NLC'03 3-3
13. Boskant 3-1
14. Nulandia 2-0

NLC'03 - SCMH
Avesteyn - Nulandia
Nijnsel - WEC
SDDL - Herpinia
Boskant - Boxtel
Cito - Vorstenbossche Boys
Ravenstein - DVG
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant