5D: Jaimy Knipping uitblinker bij SBV, gelijkspel in Overlangel, MOSA'14 verliest

Voetbal 550 keer gelezen

SBV blijft door de 0-2 winst op DSS'14 goed bovenin meedoen in de vijfde klasse D. Volgens trainer John Putters was zijn ploeg voor rust heer en meester, maar werd er niet gescoord. "Maar in de tweede helft leidde uitblinker Jaimy Knipping ons met twee doelpunten naar een dikverdiende overwinning."

OKSV - Maaskantse Boys 1-1
Maaskantse Boys-trainer Maurizio Atzeni was niet blij met het 1-1 gelijkspel tegen OKSV. "We speelden vanaf minuut 1 zeer gedisciplineerd vol inzet met periodes van goed voetbal. Het enige wat ik betreur is dat de jongens zichzelf niet beloond hebben met drie punten door de kansen te benutten. In de tweede helft hebben we tegen twaalf man gespeeld waardoor het een stuk lastiger was. Dan nog hadden we meerdere 100% kansen. Ik ben wel tevreden over hoe we als team in het veld stonden." OKSV-trainer Peter van Orsouw zag dat in de eerste helft MKB sterker en feller was. Zijn ploeg kreeg ook wel wat kansjes, maar de gasten de betere. "Na rust startten we goed en waren we veel feller." Na zo'n 70 minuten was het Rick van der Burgt met de 0-1 voor MKB. Vijf minuten later was de afvallende bal uit een vrije trap voor Johan van der Wielen. De wedstrijd werd nog even tijdelijk gestaakt, maar in de stand kwam geen verandering meer.

MOSA'14 - SCZ 2-4
MOSA'14 is door de 2-4 nederlaag tegen SCZ gezakt naar de negende plek. De bezoekers kwamen na een half uur op voorsprong, maar vier minuten later volgde het antwoord van Olaf Bosch. Zijn kopbal uit een corner betekende de 1-1. Lang bleef deze stand niet op het scorebord staan, want een minuut later kwamen de Zoelenaren opnieuw op voorsprong. 1-2 was tevens de ruststand. In de tweede helft golfde het spel op en neer, maar in de 69ste minuut leek de beslissing een feit. Toch werd het via een fraaie vrije trap van Vince van Uden nog wel spannend: 2-3. Acht minuten voor tijd viel de beslissing: 2-4.