WHV speelde met 2-2 gelijk tegen Tongelre.

5E: FC De Rakt en Odiliapeel alleen aan kop; Keldonk verliest, puntje WHV

Voetbal 115 keer gelezen

Odiliapeel en FC De Rakt zijn als enige twee in de vijfde klasse E nog zonder puntverlies. De Rakt was met 0-3 te sterk voor HSE, Odiliapeel zegevierde met dezelfde cijfers bij Nederwetten. SPV speelde gelijk (1-1) tegen VOW in Zijtaart, RKVV Keldonk verspeelde de gedeelde koppositie door thuis met 2-3 te verliezen van Rood'62, dat zich nu naast Keldonk op de vierde plek heeft genesteld.

Tegen het nog puntloze HSE boekte FC De Rakt een moeizame maar terechte 0-3 overwinning. Rik van de Boom en Christiaan Verwijlen zorgden voor een 2-0 ruststand. Jackie van Boxtel tilde de marge in de tweede helft naar drie. Een 0-3 stand stond na 90 minuten ook op het scorebord bij Nederwetten-Odiliapeel. Nick Waals (2) en jeugdspeler Brian van Dijk waren trefzeker voor de ploeg van trainer Maarten van Stiphout. "Het was een vrij gemakkelijke overwinning. Als we wat zorgvuldiger waren geweest, hadden we nog meer kansen kunnen uitspelen. Doel was vooral om na Boerdonk en WHV uit (met drie en vier tegengoals) de nul te houden en dat is gelukt", aldus Van Stiphout.
SPV speelde met 1-1 gelijk tegen VOW. Keldonk verloor thuis met 2-3 van Rood Wit'62

Puntje voor WHV
Na drie nederlagen op rij pakte WHV eindelijk weer eens een puntje. De Loosbroekers kwamen tegen Tongelre echter eerst nog op een 2-0 achterstand. Nadat Roel Lunenburg en Ramon Kezer kansen op 0-1 hadden gemist, zorgde Michael van Hout voor de 1-0. Tongelre verdubbelde de voorsprong na rust via Gerard van de Ven. WHV toonde echter veerkracht en knokte zich naar een verdiend gelijkspel. Invaller Martijn Driessen tikte een rebound binnen. Teun van Mil schoot op schitterende wijze de 2-2 tegen de touwen.