Een deel van het centrum van Boxmeer wordt omgetoverd in Halloween-walhalla met leuke activiteiten voor de kinderen.
Een deel van het centrum van Boxmeer wordt omgetoverd in Halloween-walhalla met leuke activiteiten voor de kinderen. Foto: Corn Zelten

Koopzondag Boxmeer Woont op 28 oktober

Centrum 290 keer gelezen

BOXMEER | De Koopzondagen in centrum Boxmeer worden altijd vol enthousiasme georganiseerd en dat is te merken. Leuke activiteiten, mooie kraampjes, entertainment en vaak is er voor het publiek ook nog iets te winnen of een leuke attentie. De centrumondernemers willen op deze manier hun winkelende gasten laten weten hoe blij ze zijn met hun bezoek. Boxmeer heeft nog steeds een bruisend centrum met veel boetiekjes, bekende filialen en een zeer divers aanbod.

Het Thema deze Koopzondag is Wonen. Lekker nu het weer herfst is geworden en we weer meer gezellig naar binnen trekken. Deze zondag kunnen bezoekers veel inspiratie op doen. Want voor alles op het gebied van wonen moet je natuurlijk in het winkelcentrum van Boxmeer zijn. Het centrum heeft bijzondere winkels en mooie boetiekjes die het winkelend publiek dag in dag uit voorziet van advies en inspiratie. Zoals altijd gaat de groep 'Boxmeerse woonprofessionals' weer een prachtig Woonplein inrichten op het Raadhuisplein. De groep met de naam 'Boxmeerse woonprofessionals' heeft iets moois in petto zodat men zeker zin krijgt om zelf thuis aan de gang te gaan met de inrichting of verbouwingsplannen. Zij staan ook klaar om je van goed advies te voorzien.

Glasvezel 
In alle dorpen ziet men de aankondiging van het LVC net 'Gefeliciteerd hier komt glasvezel'. Maar hoe werkt die glasvezel precies en is dit voor iedereen een verbetering of aanrader? Voor alle vragen kan men bij de stand van LVC net terecht.'

Happy Halloween
Het thema Wonen wordt dit keer nog wat spannender, omdat het deze editie gemengd wordt met een dosis Halloween! Een deel van het centrum wordt omgetoverd in een spannende, maar absoluut wel Happy Halloween met leuke activiteiten voor de kinderen. Wat precies wil de organisatie niet verklappen, want het moet spannend blijven. Nog een speciaal verzoek aan de kinderen om verkleed mee te doen aan alle activiteiten.

De Kloostertuin 
De Kloostertuin staat deze Koopzondag in het teken van 'Hoe woont de wereld?' In aanloop naar de 'Hallo Wereld dag' volgend jaar op 30 mei, zal Stichting Ontwikkelingswerk Boxmeer en de stichting Fairtrade in de Kloostertuin diverse activiteiten ontplooien. Er is zelfs een filmzaal waar de hele dag korte films van dit thema te zien zijn.

Rebustocht 
Ook is er samen met de Stichting Ontwikkelingswerk een rebustocht door het centrum georganiseerd deze dag. In diverse etalages hangen foto's met woonartikelen van over de hele wereld. Bij die foto's staan letters en als je die allemaal hebt gevonden en opgeschreven vormen ze een zin. Daarvoor zijn er leuke 'wereldse prijzen' voor de winnaars. De kaarten kunnen tijdens de koopzondag opgehaald worden in de Kloostertuin bij de filmzaal en daar ook weer worden ingeleverd.

Check de Facebookpagina CentrumBoxmeer om op de hoogte te blijven van alle leuke acties!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant