Jesper Brocks.
Jesper Brocks.

1C: TOP - Prinses Irene leuke streekderby; HVCH voelt de druk tegen FC Tilburg

Voetbal 577 keer gelezen

Een leuke streekderby komende zondag in de eerste klasse C: TOP ontvangt Prinses Irene. HVCH gaat voor de eerste driepunter naar FC Tilburg, Rhode ontvangt Nemelaer.

TOP doet het goed met een gedeelde eerste plaats. Vooral thuis is de ploeg van trainer Chris van den Dungen sterk. Prinses Irene is gewaarschuwd, maar de mannen van trainer William van der Steen zullen volle bak gaan om een goed resultaat te behalen op het Osse kunstgras. TOP heeft een vrijwel fitte selectie, waarbij Gökhan Balci afgelopen zondag tegen Nemelaer zijn rentree maakte. Tegen Prinses Irene ontbreekt Jesper Brocks. De middenvelder blijkt al een aantal weken een gebroken pols te hebben.

Belangrijke wedstrijd HVCH
HVCH speelt een belangrijke wedstrijd in Tilburg. De plaatselijke FC staat 1 plekje hoger op de ranglijst met 4 punten meer. HVCH moet dus winnen, anders zijn de wolken wel erg donker boven Heesch. Trainer Maarten van Vugt ziet zijn spelersgroep weer wat completer worden. Lars van Lee en Marco van Lokven hebben met de groep getraind. Quincy Broers, Ken Bissels en Willem Roefs ontbreken nog vanwege blessures.

Rhode - Nemelaer
Rhode tegen Nemelaer is een duel tussen twee middenmoters. Beide ploegen hebben zes punten en blijven bij een overwinning aansluiting houden met de subtop. Verliezen is naar beneden kijken.

Eerste klasse C:
1. Woezik 5-11
2. Juliana'31 5-11
3. TOP 5-11
4. Oirschot Vooruit 5-9
5. Leones 5-8
6. Brabantia 5-7
7. Rhode 5-6
8. Nemelaer 5-6
9. Best Vooruit 5-5
10. Prinses Irene 5-5
11. Alverna 5-5
12. SC 't Zand 5-5
13. FC Tilburg 5-4
14. HVCH 5-0

TOP - Prinses Irene
FC Tilburg - HVCH
Oirschot Vooruit - Brabantia
SC 't Zand - Best Vooruit
Rhode - Nemelaer
Juliana'31 - Woezik
Alverna - Leones

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant