Nijnsel.
Nijnsel.

4I: Avesteyn ruim langs SDDL, NLC'03 verrast Cito, driepunter Nijnsel, Ravenstein vol ongeloof

Voetbal 415 keer gelezen

Avesteyn blijft na de 4-0 zege op SDDL overtuigend aan kop gaan in de vierde klasse I. DVG is vooralsnog de enige ploeg die kan volgen, al bleef die ploeg steken op een 1-1 gelijkspel tegen WEC. Onderin blijft het lastig gaan voor Nulandia. De Nulanders verloren -ondanks dat het grote kansen kreeg- met 0-2 van Vorstenbossche Boys.

Avesteyn - SDDL 4-0
Dries Heerkens, Stan Bosch en Joost van Vugt (2) bezorgden Avesteyn een 4-0 overwinning op SDDL. Trainer Hugo van de Sande: "Een verdiende overwinning, maar het hadden meer dan vier goals moeten zijn. We hebben vandaag teveel kansen gemist."

Boskant - Herpinia 0-0
Herpinia wordt geplaagd door een blessuregolf. Trainer Frank Kusters miste vandaag vijf basisspelers. De 16-jarige Nick Arts en Wesley Megens (18) maakten hun debuut bij de Herpenaren. Kusters: "De jongens hebben vandaag keihard gewerkt." Zijn collega Mayk van Driel van Boskant: "Wij waren wel beter en kregen een aantal goede kansen. Herpinia miste veel spelers, maar we konden er niet van profiteren. We hebben alles geprobeerd, maar het doelpunt wilde niet vallen. Teleurstellend."

NLC'03 - Cito 1-0
Een doelpunt van Bram Ceelen leverde NLC'03 drie punten op tegen Cito. Trainer René van der Putten van de Lithenaren: "Ik moet de jongens complimenten maken voor hun inzet en strijd. Cito heeft weliswaar het meeste balbezit gehad maar creëerde zeker het eerste uur nagenoeg niets. Het laatste kwartier was het vooral tegenhouden en toch ook nog wel even billenknijpen aangezien er mogelijkheden waren om de 1-1 te maken. Goed keeperswerk van onze doelman Thomas Fransen stond dat in de weg. Lekkere punten in deze fase." Cito-trainer Yavuz Demirci vond dat zijn ploeg in de eerste helft ver onder zijn niveau speelde. "Ondanks dat NLC'03 na de goal niet meer bij onze goal geweest is, hebben wij ons niveau vandaag niet gehaald. Kansen hebben we maar weinig gecreëerd. In de tweede helft hebben we het nog wel geprobeerd en constant druk gevoerd op de tegenstander, maar helaas de creativiteit liet ons vandaag in de steek."

Nulandia - Vorstenbossche Boys 0-2
Een eigen doelpunt en een treffer van John van Cleef leverden Vorstenbossche Boys drie punten op. Dat terwijl Nulandia meerdere grote kansen had om ook te scoren, maar daar slaagden ze niet in. Vorstenbossche Boys-trainer Ruud Fleskens: "Nulandia maakt hun kansen niet af en wij gelukkig wel. Dus kun je spreken van een terechte overwinning."

Nijnsel - SCMH 2-1
Volgens SCMH-trainer Fred Donkers was na het 2-1 verlies in Nijnsel een gelijkspel een betere verhouding geweest. "De ene goal van Randy Bakker die we maakten, was te weinig gezien de kansen die we hebben gehad. Volgende week gaan we weer op zoek naar drie punt in Boxtel."

WEC - DVG 1-1
Met een puntje tegen DVG kreeg WEC volgens trainer Bas van de Veerdonk te weinig. "We waren de eerste helft gelijkwaardig aan elkaar. Beide ploegen creëerden weinig kansen." DVG kwam op voorsprong, toen een bal uit een voorzet half weggewerkt werd en vervolgens met een volley werd binnengeschoten. Een belangrijk moment zo'n 5 minuten voor rust. "In de tweede helft waren we de betere ploeg en speelden we continu op de helft van DVG. We kregen ook kansen en raakten de lat. Tien minuten voor tijd scoorde Rob van der Ven de gelijkmaker. Na de 1-1 kregen we nog een paar kleine kansjes. Al met al niet genoeg om drie punten te pakken, die we wel verdiend hadden." 

Ravenstein - Boxtel 0-3
Dat Ravenstein de betere ploeg is, maar toch met lege handen achter bleef, is niet nieuw dit seizoen. Ook vandaag was het onbegrijpelijk dat de Ravensteiners niet minimaal een punt pakten tegen Boxtel: 0-3. Trainer Lars van Kan: "Ik heb vandaag vol ongeloof deze wedstrijd gezien. We hadden dit duel volledig onder controle en hebben aan de bal een zeer hoog niveau gehaald. Ze zijn vier bij de goal geweest en maken drie goals uit individuele fouten van ons. De hele wedstrijd eenrichtingsverkeer richting hun goal, maar de bal wilde er niet in. Eindconclusie 0-3. Erg frustrerend dit."

Vierde klasse I:
Avesteyn - SDDL 4-0
Boskant - Herpinia 0-0
Nulandia - Vorstenbossche Boys 0-2
NLC'03 - Cito 1-0
Nijnsel - SCMH 2-1
WEC - DVG 1-1
Ravenstein - Boxtel 0-3

1. Avesteyn 6-16
2. DVG 6-13
3. Boxtel 6-10
4. Vorstenbossche Boys 6-10
5. Nijnsel 6-10
6. SDDL 6-10
7. Cito 6-8
8. WEC 6-8
9. NLC'03 6-7
10. Boskant 6-6
11. Ravenstein 6-6
12. Herpinia 5-4
13. SCMH 6-4
14. Nulandia 5-3

SDDL - Ravenstein
Vorstenbossche Boys - WEC
DVG - Nulandia
Cito - Avesteyn
Boskant - NLC'03
Herpinia - Nijnsel
Boxtel - SCMH

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant