SSS'18, hier in actie tegen Erp, speelt donderdagavond in Uden de bekerwedstrijd tegen UDI'19/CSU 2. (foto: Voetbal-shoot.nl)
SSS'18, hier in actie tegen Erp, speelt donderdagavond in Uden de bekerwedstrijd tegen UDI'19/CSU 2. (foto: Voetbal-shoot.nl)

Leuke bekeraffiches in Haps, Grave en Uden; Schadewijk treft 'basis' UDI'19

Voetbal 1.585 keer gelezen

Komende donderdag en zondag staan een paar leuke wedstrijden in de strijd om de KNVB-districtsbeker op het programma.

Hapse Boys - Berghem Sport
Hapse Boys is zondag gastheer van tweedeklasser Berghem Sport. "We zullen volle bak moeten gaan om kans te maken", zegt hoofdtrainer Michel Kuijpers van Hapse Boys. "We zullen een andere speelstijl gaan proberen, verdedigender vooral. En jongens met kleine pijntjes zullen we rust gunnen. Het is dan aan de andere spelers om te laten zien dat ze er staan, want Berghem Sport is een goede ploeg.

GVV'57 - Avanti'31
David tegen Goliath. Oftewel vijfde klasse tegen derde klasse. Toch neemt GVV'57 niet op voorhand genoegen met een roemloze uitschakeling. "We gaan het Avanti zeker niet cadeau geven", verzekert trainer Ashley Bonnikhorst van de huidige koploper in de vijfde klasse F. "We willen de lijn van het goede spel vasthouden."

UDI'19 2 - SSS'18
Op donderdagavond (19.30 uur) gaat tweedeklasser SSS'18 op bezoek bij het tweede elftal van hoofdklasser UDI'19. Grote vraag is echter of de competitie niet meer prioriteit geniet bij het wisselvallig presterende SSS'18, dat zondag overtuigend (2-0) won van Sparta'18. "Met voetbal wat ik de laatste tijd wat miste", aldus trainer Ruud Vermeer.

Schadewijk - UDI'19 1
Hoofdtrainer Stefan Hoogsteder wil niet al teveel wijzingen aanbrengen in zijn elftal voor de bekerwedstrijd tegen Schadewijk in Oss. "Wij nemen die wedstrijd uitermate serieus en willen het elftal niet overhoop gooien, omdat dan de vastigheden verdwijnen. Natuurlijk zullen de spelers die pijntjes of lichte blessures hebben, niet of minder spelen, maar ik houd in principe vast aan ons basiselftal. Binnen dat raamwerk krijgen dan jongens die normaal minder minuten maken de kans zich te bewijzen. Wij willen zo lang mogelijk op twee fronten blijven strijden", benadrukt hij.

Zie elders op deze website voor het volledige programma. Kijk woensdag op onze site voor een uitgebreide voorbeschouwing op de beverderby Olympia'18-Volharding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant