Jozèf Rutten.
Jozèf Rutten.

Nieuwe voorzitter voor centrum Cuijk

Centrum 631 keer gelezen

CUIJK | Jozèf Rutten is de nieuwe voorzitter van Stichting Centrum Management Cuijk. Hij neemt de voorzittershamer over van Willem Stok.

Willem Stok was sinds 2015 voorzitter en heeft bij zijn aantreden aangegeven dat hij deze functie voor een periode van drie jaar op zich wilde nemen. In zijn periode is de ondernemersvereniging opgegaan in het centrum management, de organisatie opnieuw vormgegeven en zijn er goede contacten met de cultuurinstellingen opgebouwd.

Aantrekkelijk koopcentrum
"De komende jaren krijgt Cuijk centrum een facelift en ik hoop dat alle ondernemers, zowel horeca, diensten als winkeliers, hiervan kunnen profiteren. We moeten Cuijk echt proberen als gezellig, aantrekkelijk koopcentrum op de kaart te zetten. Hier wil ik me graag voor inzetten", vertelt Jozèf Rutten die zelf ongeveer veertig jaar een winkel runde en bekend is met de problematiek van de winkeliers. Nadat hij in 2016 zijn winkel en installatiebureau overdroeg, heeft hij zich op diverse posten ingezet voor de centrumondernemers.

Centrum Management Cuijk
De Stichting Centrum Management Cuijk ontstond in 2013 om de kosten van allerlei evenementen evenredig te verdelen en destijds samen met de ondernemersvereniging te organiseren. Deze heeft tot doel om het centrum aantrekkelijk te maken. Dit uit zich onder meer in Cuijk Keigoed en Midwinter Shopping. Ook is de stichting gesprekspartner van de gemeente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant