Regelpiet, Superpiet, Spionpiet, de Goede Pietenband, de Slechte Pietenband en Annie; ze zijn op koopzondag 25 november allemaal aanwezig in het centrum van Boxmeer.
Regelpiet, Superpiet, Spionpiet, de Goede Pietenband, de Slechte Pietenband en Annie; ze zijn op koopzondag 25 november allemaal aanwezig in het centrum van Boxmeer.

Bezoek Sinterklaas en zijn Pieten in centrum Boxmeer

Centrum 382 keer gelezen

BOXMEER | Regelpiet, Superpiet, Spionpiet, de Goede Pietenband, de Slechte Pietenband en Annie. Allemaal zijn ze van de partij op koopzondag 25 november in het centrum van Boxmeer. En natuurlijk hebben ze een hoop dingen in petto!

Vanaf 13.00 uur kunnen alle kinderen meedoen aan de sterrenjachtspeurtocht, welke ze kunnen ophalen bij de Rabobank. Samen gaan ze met behulp van de verdwaalde pieten in het centrum op zoek naar sterren. De sterren zijn weer verstopt in verschillende etalages. Tot 15.30 uur kunnen ze de sterrenjachtspeurtochtkaart inleveren voor bij de Rabobank. De Sint verloot de prijzen onder de winnaars van de speurtocht.

Supertalentenjacht
Om 13.30 uur start de eerste supertalentenjacht voor de kinderen en om 14.30 uur start de tweede supertalentenjacht voor als de eerste vol is. Bij het gemeentehuis is daarvoor een podium. Alle kinderen mogen hier hun supertalent laten zien. Opgeven hiervoor kan door het sturen van een persoonlijk bericht op de Facebookpagina van Sinterklaas Boxmeer.

Sinterklaashuis
Van 14.00 tot 16.00 uur is Sinterklaas met zijn Pieten in het huis aanwezig om de kinderen te ontvangen. Als klap op de vuurpijl is er van 16.30 tot 17.00 uur op het pleintje voor 'Hemels voor Kinderen' de prijsuitreiking van zowel de Supertalentenjacht en de Sterrenjachtspeurtocht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant