Door middel van speeddaten en het spelen van een spel konden singles elkaar beter leren kennen.
Door middel van speeddaten en het spelen van een spel konden singles elkaar beter leren kennen. Foto: Timmy Barten

Date-event Land van Cuijk succes; nieuwe in de maak

Algemeen 624 keer gelezen

BOXMEER | Het eerste date-event in het Land van Cuijk is een succes. Twintig deelnemers uit het Land van Cuijk hebben elkaar door middel van speeddaten en het spelen van een spel beter leren kennen, wat uiteindelijk acht matches opleverde.

Organisator Kay Lucas van Hallo Date: "We zijn blij dat we acht matches hebben genoteerd op dit eerste date-event. Als er uit die matches in de toekomst een mooie liefde opbloeit, is dat natuurlijk geweldig." Ellen Bloemen vervolgt: "Na afloop hebben we veel enthousiaste reacties gekregen van de deelnemers. Dit motiveert ons om een tweede editie te gaan organiseren voor singles van 25 tot 40 jaar. Daarnaast hebben het verzoek gehad om ook in een oudere leeftijdscategorie een date-event te organiseren. Daarom kunnen we nu met trots aankondigen dat we ook een editie voor singles vanaf 40 jaar gaan organiseren. Dat doen we natuurlijk op een manier die bij deze doelgroep past. De details volgen nog."

Aanmelden
Op vrijdag 18 januari 2019 zal de editie voor 25 tot 40 jaar plaatsvinden en op zaterdag 19 januari 2019 de editie 40-plus. Beide events zullen wederom plaatsvinden bij De Weijer in Boxmeer. Inschrijven kan via de website www.hallodate.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant