Foto van Marga Nuijs uit Wanroij.
Foto van Marga Nuijs uit Wanroij.

Jubileumexpositie 35-jarige Fotoclub Kiekus

Algemeen 242 keer gelezen

WANROIJ | De deuren van 't Wapen van Wanroij gaan op 26, 27 en 28 december weer wagenwijd open voor de jaarexpositie van alle leden van Fotoclub Kiekus. Sommige leden exposeren een serie, anderen laten hun beste foto's van het jaar zien. De toegang tot de expositie is gratis.

Regionale fotoclub Kiekus bestaat dit jaar 35 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumexpositie. Elk lid presenteert vier of vijf foto's op de grote tentoonstellingspanelen. Gedurende dit jubileumjaar zijn de leden onder andere bezig geweest met een serie van 35 foto's waarvan zij een boekje hebben gemaakt. Deze boekjes zijn ook te zien tijdens de expositie. Een selectie van die series zal op bijzondere wijze worden geëxposeerd. Daarnaast presenteert de HDAV-groep Wanroij een aantal audiovisuele series. Fotoclub Kiekus heeft de bekende professioneel natuurfotograaf Johan van der Wielen uitgenodigd een presentatie te geven van zijn werk. Dit is op donderdagavond 27 december. Met zijn enthousiasme en passie voor de natuur wil Van der Wielen de kijker inspireren zelf naar buiten te gaan om te fotograferen.

Openingstijden en informatie
De expositie van Fotoclub Kiekus is te zien op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 december, dagelijks van 13.30 tot 17.00 uur. De entree is gratis. De presentatie van Johan van der Wielen is op donderdag 27 december van 19.30 tot 22.30 uur. De zaal is dan open vanaf 19.00 uur. De entree hiervoor is 5 euro. Plaats: 't Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 in Wanroij. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Rens Hubers: 06-47024518.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant