Ook dit jaar organiseert Cuijk on Ice weer befaamde eisstockschiessen.
Ook dit jaar organiseert Cuijk on Ice weer befaamde eisstockschiessen.

Gezellig eisstockschiessen bij Cuijk on Ice

Algemeen 311 keer gelezen

CUIJK | Ook dit jaar organiseert Cuijk on Ice het befaamde eisstockschiessen. Deze sport is een variant op het bekende curling. In landen als Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Tsjechië wordt deze volkssport in de winterperiode veel en intensief beoefend.

De afgelopen negen jaar heeft het eisstockschiessen in Cuijk een flinke schare beoefenaars getrokken. Teams met namen als Buurman, Jumbo, Twan-1 en 2, De Bond, De Toekomst, Ajaxmatties, Dichterbij, EHBO, SIOL, Amicales, IJsmeesters en Civicum zijn geduchte tegenstanders. Natuurlijk wordt er fel gestreden om de punten, maar de gezelligheid wordt niet uit het oog verloren. De organisatie is in handen van Cuijk on Ice in samenwerking met Amicales. Wim van der Meer is, zoals altijd, de wedstrijdleider.

Aanmelden
Men kan zich opgeven tot en met 4 december 2018 bij Wim van der Meer: wimvandermeer@kpnplanet.nl of 06-12289808. Aan de hand van het aantal inschrijvingen wordt bepaald of er voorrondes worden gespeeld over een of twee dagen. Een team bestaat uit vier spelers, het spelen met drie spelers is toegestaan. De kosten per team bedragen 24 euro. Het heeft de voorkeur dit bedrag vooraf over te maken naar: NL44RBRB0956291880 ter name van Stichting Cuijk on Ice.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant