Boxmeerse nieuwbouwwoningen vertraagd

Algemeen 438 keer gelezen

BOXMEER | De komst van 20 nieuwe, duurzame huurwoningen in Boxmeer loopt vertraging op. Volgens Woningcorporatie Mooiland lukt het de aannemer niet om contractuele afspraken na te komen. Mooiland betreurt de vertraging en heeft de beoogde huurders geïnformeerd.

De vertraging betreft acht nieuwe huurwoningen op Peppels en twaalf woningen op Ogelijn. Het gaat om innovatieve en duurzame prefab woningen. Eerder dit jaar tekende de aannemer hiervoor een overeenkomst, maar in de huidige marktomstandigheden kan de aannemer de gemaakte afspraken niet nakomen.

Meer tijd nodig
Het was de bedoeling de nieuwe woningen tussen april en juni 2019 op te leveren. Half november ontving Mooiland echter aanwijzingen dat het de aannemer niet zal lukken om de contractuele verplichtingen na te komen. Voor Mooiland reden om beoogde huurders te informeren en met de aannemer in gesprek te gaan om te werken aan een oplossing. Over het verloop kunnen nog geen mededelingen gedaan worden. Zodra een nieuwe planning en oplevertermijn beschikbaar is, zal de corporatie iedereen informeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant