KNWU wielercross in Oploo.
KNWU wielercross in Oploo.

KNWU wielercross in Oploo

Sport 145 keer gelezen

OPLOO | Stichting Wielersport Oploo houdt zondag 16 december voor de 22ste keer haar jaarlijkse cross voor alle jeugdcategorieën van de KNWU. Voor de jeugd is dit een goede voorbereiding voor het Nederlands kampioenschap dat op 26 januari 2019 wordt verreden in Helmond.

Het NK wordt georganiseerd door wielervereniging Buitenlust, partner van Stichting Wielersport Oploo. De cross in Oploo heeft de afgelopen jaren een stevige plaats op de nationale wielerkalender gekregen. Renners uit het hele land trekken naar Oploo om een paar rondjes door de modder te mogen crossen. Bekende namen als Marianne Vos en Mathieu van der Poel stonden in een niet al te ver verleden al eens aan de start in Oploo.
Stichting Wielersport Oploo is andermaal te gast op het crossterrein van Duivenbos tussen Oploo en Overloon. Op het prachtige parcours van de motorclub zullen 150 renners, verdeeld over 7 categorieën strijden voor een podiumplaats in Oploo. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur. De toegang voor het publiek is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant