Stephan Hesemans gaat aan de slag bij WEC.
Stephan Hesemans gaat aan de slag bij WEC. Foto: Peter Kuijpers
+update

WEC gaat na de zomer in zee met hoofdtrainer Stephan Hesemans

Voetbal 116 keer gelezen

WIJBOSCH | Stephan Hesemans wordt het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van WEC. De oefenmeester uit Schijndel volgt Bas van de Veerdonk op.

"Binnen korte tijd kwamen er een groot aantal sollicitaties binnen. Een voor WEC heel leuke en verrassende sollicitatie was die van Stephan Hesemans. Hij is namelijk zeven seizoenen geleden zijn carrière als seniorentrainer gestart bij WEC en heeft daarna drie seizoenen samen met assistent Henk Verhoeven de selectie onder zijn hoede gehad. Na een paar gesprekken bleek dat Stephan en WEC nog steeds op één lijn zitten en de beslissing om hem aan te stellen voor een tweede termijn was snel genomen. WEC ziet erg uit naar de hernieuwde samenwerking en wenst Stephan met zijn nieuwe selectie veel succes en zeker ook veel plezier toe in de komende periode", aldus het bestuur van de vierdeklasser uit Wijbosch. De afgelopen seizoenen was Hesemans werkzaam bij Essche Boys en EVVC Vinkel.

De wissel van Stephan Hesemans is op zijn minst opvallend al vindt hij dat zelf niet. Hesemans: "Misschien is het wel opvallend, maar voor mij een logische keuze. De club heeft een gezonde ambitie om met de huidige selectie stappen gaan te maken. Het is gewoon een leuke club. Mijn eerste drie jaar als trainer daar heb ik prima kunnen werken bij WEC.  Ik ben bekend met mensen daar in de organisatie en sommige spelers. Ik ga daar met genoegen aan de slag komend seizoen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant