AV Sporting houdt begin 2019 een beginnerscursus hardlopen in Boxmeer en Overloon. (foto: AV Sporting)
AV Sporting houdt begin 2019 een beginnerscursus hardlopen in Boxmeer en Overloon. (foto: AV Sporting)

Hardlopen voor beginners bij AV Sporting Boxmeer

Sport 229 keer gelezen

BOXMEER | Begin 2019 is het weer zover, dan start bij Atletiekvereniging Sporting Boxmeer de cursus hardlopen voor beginners. Zowel in Boxmeer (woensdagavond) als in Overloon (zaterdagochtend) gaat een cursus van start.

In deze cursus leren deelnemers op een gestructureerde manier blessurevrij hardlopen. Verder komen de volgende onderwerpen aan bod: warming-up en cooling-down, hardlooptechniek, het voorkomen van blessures, voeding, schoenen en kleding. Met deze goede basis blijft hardlopen ook op de lange termijn leuk. In twaalf weken leren deelnemers het lopen van een afstand van 5 kilometer. De cursus, die wordt gegeven door Atletiekunie-gecertificeerde trainers, wordt afgesloten met een zgh. Diplomaloop (5 km.) en is inclusief gratis deelname aan de Maasheggenloop 2019.

Aanmelden en informatie
Er is een beginnerscursus in Boxmeer (maandag, 19.00 uur, aanvang 20 februari) en in Overloon (zaterdag, 9.00 uur, aanvang 23 februari). Er is ruimte voor maximaal 25 hardlopers. De cursus kost 40,00 euro. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij wie na de cursus lid wordt van AV Sporting. Vragen en aanmelden per e-mail: beginnerscommissie@avsportingboxmeer.nl. Meer informatie op www.avsportingboxmeer.nl of www.facebook.com/avsportingboxmeer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant