Het team van Sharon's Schoonheidssalon.
Het team van Sharon's Schoonheidssalon.

Sharon's Schoonheidssalon blijft innoveren

  •   keer gelezen

BOXMEER | Sharon's Schoonheidssalon in Boxmeer blijft volop in beweging. Trotse eigenaresse Sharon Jacobs-Beek mag terugkijken op een jaar boordevol hoogtepunten. Bovendien heeft Sharon een reeks nieuwe en innovatieve behandelingen toegevoegd aan hun mogelijkheden.

Sharon's Schoonheidssalon is één van de twee plaatsen in Nederland die de diodelaser van Epildream fiber pro in haar bezit heeft. Een nieuwe methode om snel en pijnvrij ongewenste haargroei te verwijderen. "De laserstralen van het apparaat geven warmte af aan de haarzakjes in de huid en laseren ook de dieper gelegen haarzakjes. Hierdoor wordt de structuur van het haarzakje bewerkt waardoor het niet meer mogelijk is dat er een nieuwe haar uit groeit. Een volledige ontharingskuur bestaat gemiddeld uit acht tot tien behandelingen, dit is wisselend per zone, en heeft als resultaat een haarreductie tussen de 85 en 100 procent", legt Sharon uit. Samen met haar team heeft ze een intensieve opleiding gevolgd om deze behandeling te kunnen verzorgen. "Door het ingebouwde koelsysteem is deze methode comfortabel en pijnloos. De Epildream kan op allerlei lichaamszones worden toegepast; van de bikinilijn tot aan de benen, hals en gezicht. Het werkt veilig en is effectief. Eveneens bijvoorbeeld voor mensen die kampen met scheerirritaties en ingegroeide haren. Als je deze maand begint met de behandeling dan ben je voor de zomermaanden een heel eind af van de ongewenste haargroei." Dit is niet de enige nieuwe behandeling bij Sharon's Schoonheidssalon. Sinds kort kunnen klanten bij Sharon ook terecht voor MeLine; een effectieve behandeling tegen pigmentvlekken. Al na één behandeling zie je direct resultaat. "Na drie behandelingen is het pigment met 95 procent afgenomen", zegt Sharon. "MeLine is ideaal voor het aanpakken van onder meer ouderdomsvlekken en een beschadigde huid door de zon. Het is een intensieve behandeling die resulteert in een gaaf gezicht."

Samenwerking
Sharon heeft de krachten gebundeld met Paul Zebregs. De specialist in Micropigmentatie (PMU) komt eens in de drie weken in de Boxmeerse salon aan de Burgemeester Verkuijlstraat 59 om permanente make-up behandelingen uit te voeren. Recent is daar Rik Dassen bijgekomen. Sharon: "Rik is een huisarts en heeft zich tevens gespecialiseerd in botox en fillers. Hij komt bij ons eens in de vier weken om op een esthetisch en verantwoorde manier de natuurlijke uitstraling van mensen te verfrissen en verbeteren." Op dinsdag 22 januari staat het eerste bezoek van Rik op de agenda. Daarnaast kunnen Sharon en haar medewerkers 'verdachte' plekjes herkennen die mogelijk duiden op huidkanker. "We hebben deze bij een aantal mensen op tijd geconstateerd en ze doorverwezen naar de dokter. Het geeft een goed gevoel om hierin een belangrijke rol te kunnen spelen." Ook het komende jaar heeft ze veel plannen en wil ze de kwaliteit en innovatie die klanten van haar salon gewend zijn, voortzetten. "Klanten die voor het eerst komen, krijgen altijd een intake. Daarin overleggen we met hen de behandelopties en maken we een huidanalyse met ons unieke huidanalyse-apparaat. De klant betaalt enkel de gekozen behandeling, de intake en de huidanalyse zijn voor onze rekening." www.sharonsschoonheidssalon.nl. Telefoon: 0485-324709 of 06-12056668.

Meer berichten