De Boxmeersche Harmonie zal in een zogenaamde 'dome' een kerstconcert verzorgen op het Wilhelminaplein tijdens de kerstkoopzondag in Boxmeer.
De Boxmeersche Harmonie zal in een zogenaamde 'dome' een kerstconcert verzorgen op het Wilhelminaplein tijdens de kerstkoopzondag in Boxmeer.

Kerstkoopzondag in centrum Boxmeer

Algemeen 326 keer gelezen

BOXMEER | Centrum Boxmeer pakt tijdens de kerstkoopzondag van 16 december uit. Het centrum hult zich in winterse sferen, compleet met sneeuw en de winterkoningin.

Heerlijk kerstshoppen uit het rijke aanbod dat het Boxmeerse winkelhart te bieden heeft, genieten van een warme kop chocomel of een glühweintje in één van de horecagelegenheden en tevens genieten van prachtige kerstklanken. Dat kan allemaal tijdens de kerstkoopzondag in Boxmeer. De Boxmeersche Harmonie zal in een zogenaamde 'dome' een kerstconcert verzorgen op het Wilhelminaplein. Het jeugdorkest bijt het spits af en zal vervolgens hun kerstrepertoire ten gehore brengen. Aanvang van het kerstconcert is 16.00 uur. Popkoor C'est la Vie uit Rijkevoort zal iedereen muzikaal in kerststemming brengen en smartlappenkoor de Harde Kern geeft deze middag een kerstconcert in de Sint-Petrusbasiliek. Musicalschool Étoile heeft een spectaculaire show ingestudeerd van zowel zang als dans. Uiteraard hebben de ondernemers aan de kinderen gedacht. Ze kunnen onder begeleiding knutselen en de winterkoningin zal hen betoveren met haar schoonheid.

Jong en oud
Kortom tijdens deze kerstkoopzondag op 16 december staat het centrum van Boxmeer weer bol van de activiteiten voor jong en oud. De winkels zijn geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant