Holthees-Smakt won vanmiddag met ruime cijfers van Fiducia.
Holthees-Smakt won vanmiddag met ruime cijfers van Fiducia. Foto: Marieke Lemmen

5F: Holthees-Smakt derde na moeizame overwinning op Fiducia

Voetbal 253 keer gelezen

Holthees-Smakt is opgeklommen naar een derde plaats in de vijfde klasse F na een moeizame overwinning op laagvlieger Fiducia. De blauwhemden wonnen met 3-2. De winnende treffer viel vijf minuten voor tijd. Menos ging met ruime cijfers (6-0) onderuit bij Elsendorp.

Pim Willems zorgde in Holthees voor 0-1 ruststand. Nadat Wilco Stiphout meteen na rust voor 1-1 had gezorgd, nam Holthees de regie binnen de lijn over. Tegen de spelverhouding in kwamen de gasten echter via Marijn Verheggen weer op voorsprong. Roy Coppus maakte tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Holthees ging op zoek naar de winst en vond de drie punten toen Stef Janssen een doorgekopte hoekschop in het doel kopte: 3-2.
Menos verloor kansloos bij Elsendorp en zakt door de 6-0 nederlaag naar de laatste plaats.