Rhode. (Foto: Max Vervoort)

1C: Winterkampioen Juliana'31 maakt geen fout tegen Rhode

Voetbal 132 keer gelezen

MALDEN | Rhode heeft op bezoek bij koploper Juliana'31 niet voor een stuntje weten te zorgen. De ploeg van trainer Theo van Lieshout verloor met 4-1 van de winterkampioen in de eerste klasse C.

Het was de thuisploeg dat in de eerste helft de lakens uitdeelde. Na ruim twintig minuten werd het krachtsverschil uitgedrukt in de 1-0 van Bart Schiks. Een minuut later verdubbelde Thijs Hendriks al de stand. Rhode mocht van geluk spreken dat het bij rust slechts 2-0 stond, want Hendriks was nog dicht bij een derde treffer. In de tweede helft was het wachten op de 3-0, maar twintig minuten voor tijd bracht Stan van de Mortel de spanning terug in de wedstrijd. In de laatste tien minuten maakte de thuisploeg het karwei af. Twee keer was het Daley Hoogakker die het thuispubliek liet juichen. "Het was een moeilijk verhaal vandaag", aldus Van Lieshout. "Juliana'31 heeft op iedere positie een betere voetballer."

Inhaalwedstrijd
Komende dinsdag speelt Rhode 45 minuten tegen Woezik. Het duel werd eerder dit seizoen gestaakt bij een 0-0 stand omdat de scheidsrechter ziek was.