Jachtslot de Mookerheide.
Jachtslot de Mookerheide. Foto: Martijn Schwillens

Warm welkom in 2019 op Landgoed de Mookerheide

Kunst en cultuur 267 keer gelezen

MOLENHOEK | Natuurmonumenten heeft een jarenlange traditie om bezoekers een nieuwjaarsgroet te geven. Daarom is iedereen op zondag 13 januari welkom op Landgoed de Mookerheide.

Samen met Landwinkel de Mookerheide en Lagom ontvangt Natuurmonumenten graag iedereen op deze prachtige plek. Tussen 11.00 en 16.00 uur kun je bij het houtvuur genieten van een kop soep, chocomel of broodjes bakken. Beleef de winterse natuur en wandel de gele wandelroute over de toppen van de stuwwal en geniet van het uitzicht of van lekkere proeverijen in de landwinkel. Het jachtslot is open en kan op eigen gelegenheid bezocht worden. Op iedere verdieping zullen boswachters klaar staan om je van uitleg te voorzien. Opgave hiervoor is verplicht, want er kunnen maar een beperkt aantal mensen tegelijk in het jachtslot aanwezig zijn. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Leden kunnen gratis naar binnen, niet-leden betalen 5 euro. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/mookerheide.

Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaats bij het jachtslot, Heumensebaan 2 in Molenhoek. In het jachtslot zitten veel trappen en geen lift. De gele route wandelen is op eigen gelegenheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant