Bieb start met themamiddag in kleine kernen

Gezondheid 165 keer gelezen

OEFFELT | De Bibliotheek houdt op zondagmiddag 27 januari samen met diverse lokale en regionale partners een informatieve middag rondom het thema 'levensloopbestendig leven'. Wat zijn landelijke trends op dit gebied? En hoe gaat de technologische ontwikkeling ons helpen om langer zelfstandig thuis te wonen? Deze en nog veel meer kennis wordt vermengd met muziek, een drankje en een gezellig ontmoeten in gemeenschapshuis De Kleppenburg in Oeffelt. De middag start om 12.30 uur.

BiblioPlus organiseert 'Oeffelt loopt uit…' op initiatief van en samen met vrijwilligers van het Leespunt Oeffelt. Veel lokale 'kennisdelers' helpen mee om er een succes van te maken. Zo pronken op de informatiemarkt maar liefst twaalf regionale organisaties, waarvan een aantal dieper op hun expertise ingaat in de zogeheten kennissessies.

Verschillende kennisdelers
Denk daarbij aan de huisarts, tandarts en brandweer. Het SWOGB presenteert de resultaten van het onderzoek Wonen & Zorg Senioren. Daarnaast is er livemuziek van Bert Liebrand en Ton Verbiesen, een heuse loterij met Prins Carnaval John d'n Urste. De toegang is gratis. Zie ook www.biblioplus.nl/oeffelt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant