Er vinden informatieavonden plaats op Metameer Stevensbeek en jenaplan Boxmeer.
(foto: Femke de Schepper)
Er vinden informatieavonden plaats op Metameer Stevensbeek en jenaplan Boxmeer. (foto: Femke de Schepper)

Informatieavonden Metameer jenaplan Boxmeer en Stevensbeek

Onderwijs 224 keer gelezen

STEVENSBEEK/BOXMEER | Wat staat mijn kind straks te wachten in het voortgezet onderwijs? Hoe ziet het eerste jaar eruit in de brugklas? De overstap van basisschool naar de middelbare school roept allerlei vragen op bij ouders. Metameer Stevensbeek en jenaplan Boxmeer beantwoorden deze graag.

Ouder(s) en verzorger(s) van groep 7 en 8 van de basisschool zijn van harte welkom op de informatieavonden.

Metameer jenaplan Boxmeer
De informatieavonden van Metameer jenaplan Boxmeer, Stationsweg 5 in Boxmeer, vinden plaats op woensdag 23 en donderdag 24 januari om 19.00 uur. Ouder(s)/verzorger(s) krijgen informatie over jenaplan vmbo/havo/vwo, tweetalig havo/vwo en vmbo, kunst- en cultuuronderwijs en wat de essenties zijn van het jenaplanonderwijs waarmee leerlingen werken.

Metameer Stevensbeek
Op maandag 28 en dinsdag 29 januari beginnen om 19.00 uur de informatieavonden in Stevensbeek, Stevensbeekseweg 8a. Met informatie over vwo, havo, tweetalig onderwijs, mavo en vmbo en hoe leerlingen invloed hebben op het eigen leerproces en nadenken over de volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling. Naast deze informatieavonden kunnen leerlingen van groep 8 meedoen aan een masterclass tweetalig onderwijs en open dagen bezoeken. www.metameer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant