Op zondag 27 januari zet ROC de Leijgraaf de deuren open voor een open dag. (foto: Van Assendelft Fotografie)
Op zondag 27 januari zet ROC de Leijgraaf de deuren open voor een open dag. (foto: Van Assendelft Fotografie)

Open dag op ROC de Leijgraaf in Cuijk

Onderwijs 415 keer gelezen

CUIJK | ROC de Leijgraaf houdt op zondag 27 januari weer een open dag. Thema is 'Make Your Day': de open dag voor jouw talent. Toekomstige studenten kunnen bij de vestiging aan de Jan van Cuijkstraat en Beversestraat in Cuijk terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past. Ook kunnen zij aan de slag met leuke projecten op het gebied van food, health, lifestyle & technology.

Het onderwijs wordt in de lokalen en praktijkruimtes tot leven gebracht. Bezoekers kunnen ervaren wat een opleiding in de praktijk betekent. En wie anders dan Leijgraaf (oud-)studenten en de regionale bedrijven met wie wordt samengewerkt kunnen dit verhaal beter vertellen?

Algemene informatie
Uiteraard zijn ouders, familieleden en vrienden ook van harte uitgenodigd om de open dag te bezoeken. De open dag is zondag 27 januari van 11.00 tot 15.00 uur bij de twee vestigingen van ROC de Leijgraaf, aan de Jan van Cuijkstraat 52 in Cuijk en aan de Beversestraat.

Meer informatie
Meer informatie over de open dag en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op: www.leijgraaf.nl/opendag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant