Afbeelding

Pronkzittingen De Bokken in Sint Hubert

Carnaval 131 keer gelezen
SINT HUBERT - CV De Bokken houdt deze maand weer pronkzittingen op vrijdag 16 en zaterdag 17 januari in De Jachthoor in Sint Hubert. Omdat in voorgaande jaren de zittingen op zaterdag waren uitverkocht, last de carnavalsvereniging een voorverkoopavond in.

[image=294955]

De pronkzittingen vinden plaats op vrijdag 16 januari (deze avond wordt tevens het jubileumboerenbruidspaar bekend gemaakt) en zaterdag 17 januari (met na afloop een afterparty) in De Jachthoorn. Beide pronkzittingen beginnen om 19.30 uur. "Om teleurstelling aan de entree te voorkomen adviseren wij iedereen om tijdig kaarten te kopen voor een avond vermaak door 'optredens van eigen bodem", aldus Sjors van Kempen namens De Bokken.

Kaartverkoop
De voorverkoop van kaarten à 10,00 euro zal plaatsvinden op donderdag 8 januari vanaf 20.00 uur in De Jachthoorn in Sint Hubert. Toegangskaarten kunnen ook besteld - en tijdens de voorverkoop opgehaald - worden per e-mail: .
Voor de ouderen en leden van de KBO kunnen kaartjes voor de vrijdagavond (à 2,50 euro) besteld en afgehaald worden bij Toos Vloet aan de Pastoor-Jacobsstraat 14 in Sint Hubert.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant