Eigenaresse Mutlu Polat van Beauty Revolution. (foto: Sabine Tilburgs)
Eigenaresse Mutlu Polat van Beauty Revolution. (foto: Sabine Tilburgs)

Haal het beste in je naar boven bij Beauty Revolution

Zakelijk 434 keer gelezen

BOXMEER | Het beste in een persoon naar boven halen. Dat is de missie van Mutlu Polat, eigenaresse van Beauty Revolution. Niet zomaar een kapsalon in Boxmeer, maar een plek waar alles op het gebied van fashion, beauty, make-up en kapsels op een passende en persoonlijke wijze samenkomt.

Het ontketenen van een revolutie. Hoe groot of subtiel ook, het is iets waar Mutlu Polat van houdt. De hair en make-upartist heeft er haar specialiteit van gemaakt. Vrouwen bloeien na een bezoek aan haar salon op. Met een fris kapsel of door een make-uptip stappen ze vol zelfvertrouwen naar buiten. Zo ziet Mutlu dat graag. Het is dan ook haar passie om het beste in iemand naar boven te halen. Op een passende manier die bij de persoon past. "Ik werk enkel op afspraak, heb niet meer dan twee personen tegelijkertijd in de salon. Zo kan ik klanten alle aandacht geven die ze verdienen", vertelt Mutlu.

Workshops en fotoshoot
Haar vak bracht en brengt de geboren Nijmeegse op diverse plaatsen in het buitenland. Om trainingen te volgen bij de beste hair en make-upartists in het vak en inspiratie op te doen. Twee jaar geleden kwam Mutlu terug uit Amerika met een hernieuwde kijk op haar concept. Ze besloot het roer om te gooien. "De kracht is hetzelfde gebleven; het beste in mensen naar boven halen. Alleen de manier waarop is veranderd. Waar ik dat eerst met uitdagende kapsels met bijzondere kleuren deed is dat nu omgebogen naar stijlvolle, moderne kapsels en make-up", zegt Mutlu enthousiast. De salon aan Steenstraat 33 in Boxmeer werd vorig jaar onder handen genomen om op het nieuwe concept aan te sluiten, dat naast de kapsalon workshops en fotoshoots omvat. "Niet iedereen weet bijvoorbeeld dat de huidtint verandert naarmate je ouder word. Het is dan ook raadzaam om op den duur andere make-up te gebruiken. Deze tips en tricks komen aan bod tijdens een workshop", licht Mutlu toe. Bij de fotoshoots werkt ze samen met drie professionele fotografen. "Dit kan in de salon of op een locatie naar wens. Een fotoshoot is ideaal voor onder meer bedrijfsreportages of om cadeau te doen."

In maart bestaat Beauty Revolution 12,5 jaar. Een mijlpaal die Mutlu niet voorbij laat gaan. Houd daarom de advertenties in De Maas Driehoek goed in de gaten voor mooie jubileumacties. Volg ook Beauty Revolution op Facebook en Instagram. www.beautyrevolution.nl. Telefoon: 0485-578877.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant