Afbeelding
win

Winactie schoonheidssalon Beauty by Dorien

Zakelijk 496 keer gelezen

REGIO | Het is weer bijna 14 februari: Valentijnsdag. Speciaal voor deze dag heeft De Maas Driehoek voor haar lezers, samen met schoonheidssalon Beauty By Dorien, een unieke Valentijnsactie bedacht.

Wil jij iemand verrassen? Of jezelf eens verwennen? Anti-Ageing Center Dorien geeft drie potten Max Moist Supreme Cream ter waarde van 70 euro weg, samen met een waardecheque van 25 euro.

Beauty By Dorien is de hoogwaardige huidverbeterings- en huidverzorgingslijn van beauty en anti-ageing expert Dorien Schonenberg. Een van de toppers uit het assortiment is de Max Moist Supreme Cream. Deze voedende en vochtinbrengende crème hydrateert de droge en vochtarme huid optimaal. De vochtcirculatie wordt gestimuleerd waardoor de huid haar natuurlijke evenwicht herstelt en de vochtbalans in de huid de gehele dag op peil blijft.

Wil jij deze crème en waardecheque winnen? Stuur dan vóór maandag 11 februari een mail naar redactie@demaasdriehoek.nl met daarin je naam, telefoonnummer en woonplaats. We brengen de winnaars tijdig op de hoogte. Kijk voor meer informatie over Beauty By Dorien op www.dorien.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant