Afbeelding

Prinsenhappening bij De Bessembienders

Carnaval 130 keer gelezen
SIEBENGEWALD - De spanning in het Siebengewaldse Bessembiendersriek nadert het hoogtepunt als zaterdagavond de nieuwe Prins begroet wordt. De gebeurt tijdens het grote Bessembiendersprinsenbal in MFC De Klaproos in het grensdorp.

Bij aanvang van de feestavond met een bomvol programma gaat de dan nog regerende prins Dave I en zijn prinses Ineke voorop in de polonaise. Na de loting voor het schlagerbal treden de brengen de deelnemers de kandidaat schlagers voor het carnavalsseizoen 2015 ten gehore.
Omstreeks half tien neemt het huidige Bessembiender prinsenpaar afscheid en wordt prins Dave I opgenomen in de rijen van ex-prinsen. Ook neemt De Bessembienders afscheid van enkele vertrekkende leden.

[image=266925]

Na deze plichtplegingen wacht het spektakelstuk van de avond, het uitkomen van de nieuwe Bessembienders prins. De show rond de onthulling staat in het teken van 'Bienders to the movies'. Er zal een show vertoond worden waarbij Joop van de Ende en nu ook Albert Verlinden verbleken. De organisatie licht een tip van de sluier op en verklapt dat twee niet bijster slimme personen die het helemaal willen gaan maken op weg naar Hollywood van alles beleven.
Wie een gokje wil wagen kan nog deelnemen aan de prinsenpool van De Bessembienders.
De nieuwe prins in het Bessembiendersrijk is zaterdag 17 januari te gast op het jeugdprinsenbal waar de nieuwe hoogheden van jeugdcarnavalsvereniging De Sjorpol bekend gemaakt worden. Vrijdagavond 23 januari is het altijd gezellige 50 + bal in Zaal Wahlen en zaterdagavond 24 januari is het tweede Prinsentreffen in MFC De Klaproos.
De prinsebnreceptie is op zondag 1 februari Gelegenheid om de nieuwe prins te feliciteren zal op zondag 1 februari in MFC De Klaproos.
Voor meer informatie zie www.bessembienders.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant