Het team van het Scheidingscafé. (foto: Arjan Broekmans)
Het team van het Scheidingscafé. (foto: Arjan Broekmans)

Open spreekuur bij het Scheidingscafé in Boxmeer

Algemeen 337 keer gelezen

BOXMEER | Heb je vragen over een scheiding en het aangaan van nieuwe relaties? Kom dan eens naar het open spreekuur van het Scheidingscafé Land van Cuijk.

Woensdag 17 april kunnen mensen met vragen over dit thema terecht in de bibliotheek van Boxmeer.

"In een scheidingssituatie komt er veel op mensen af. Ze weten vaak niet waar ze moeten beginnen en waar ze betrouwbare informatie kunnen halen. Het Scheidingscafé Land van Cuijk voorziet in die behoefte. Zonder afspraak en anoniem kunnen zij hun vragen stellen aan een advocaat, een mediator, een notaris, een makelaar en een financieel adviseur", aldus een woordvoerder van het Scheidingscafé.

Het open spreekuur duurt van 19.30 tot 21.00 uur en is gratis. Om 19.15 uur gaan de deuren open. Vervolgens start het programma met het voorstellen van de deskundigen en is er tijd voor individuele gesprekken. Aanmelden is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen gewoon binnenlopen.

Voor meer informatie neem eens een kijkje op de website van het Scheidingscafé. Daar is meer informatie te vinden. Ook over andere data en tijden: www.scheidingscafelandvancuijk.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant